A24.com.tr » dizi haber » Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kim ölecek?

Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kim ölecek?

Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kim ölecek?

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam yayınlanan 25. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşattı. Peki yeni bölümde neler olacak? 26. Fragman yayınlandı mı?

Salı akşamlarının büyük ilgi gören dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler, 17 Nisan'da izleyicilerin karşısına 25. bölümle çıktı.

Son bölümün ardından izleyiciler dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak etmeye başladı. Peki 26. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte ayrıntılar...

SON BÖLÜM ÖZETİ

Merve hem Sarmaşık’a rezil oldu hem de büyük gerçeği nihayet öğrendi! Şimdi başlasın işte büyük savaş! Kimse bilemez aklından ne geçtiğini. Hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlıyor Merve... Bu aşk, Oya’nın sonunu getirecek gibi. Sarmaşık artık tutuşmaya başladı. Diğer tarafta Kemal başkomiser yeni bir ipucu yakaladı, cinayeti aydınlatıyor artık. Kim öldü? Kim öldürdü?

Şimdi başlasın işte büyük savaş! Kimse bilemez aklından ne geçtiğini. Hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlıyor Merve… Bu aşk, Oya'nın sonunu getirecek gibi. Sarmaşık artık tutuşmaya başladı. Diğer tarafta Kemal başkomiser yeni bir ipucu yakaladı, cinayeti aydınlatıyor artık.

26. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

26. bölümden ilk fragman yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölüm ilk sahnesinde, Mehmet işyerine geldiğinde karşısında eski eşi Arzu'yu gördü. Arzu'nun ziyareti karşısında oldukça şaşırtan Mehmet, sevgilisinden vazgeçtiğini düşündü ve 'Nerede duracağını bilmen güzel' dedi.

Arzu ise Mehmet'i şaşırtan bir teklif yaptı ve 'Hafta sonu bize gelsene. Kahvaltı akşam yemeği paket program. Topla eşyalarını gel bizde kal.' dedi. Bu sözler karşısında şaşıran Mehmet ise, 'Sen de özledin beni. Sonunda anladın kıymetimi. Bu yaştan sonra saçma sapan işlere girmek üzereydin kenardan döndün. Önemli olan çocuklarımın annesi olduğunu anlaman' dedi.

İşte yeni bölümden ilk sahnenin görüntüleri...

YORUMLAR
  Dünyanın en güzel çocuğunun son hali
Dünyanın en güzel çocuğunun son hali