A24.com.tr » dizi haber » Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı geldi yeni bölüm izle

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı geldi yeni bölüm izle

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı geldi yeni bölüm izle

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı geldi! Yeni fragmanda Merve, Oya'ya karşı hain bir plan hazırlıyor.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat’ın paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölüm 2. fragmanı geldi! Yeni fragmanda Merve’nin Oya’ya komplosu konu ediliyor. Baklım Merve’nin planı tatuacak mı? İşte ayrıntılar ve Ufak Tefek Cinayetler son bölüm izleme linki…

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Merve hem Sarmaşık'a rezil oldu hem de büyük gerçeği nihayet öğrendi! Şimdi başlasın işte büyük savaş! Kimse bilemez aklından ne geçtiğini. Hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlıyor Merve… Bu aşk, Oya'nın sonunu getirecek gibi. Sarmaşık artık tutuşmaya başladı. Diğer tarafta Kemal başkomiser yeni bir ipucu yakaladı, cinayeti aydınlatıyor artık. Kim öldü? Kim öldürdü?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oya ve Merve arasındaki muazzam çatışma başlıyor!

Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya'nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya'ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet'i oyuna çekiyor. Kare as'ın dördüncüsü Pelin'in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay'ını kaybetmesi, an meselesi.

YORUMLAR
  National Geographic 2017'nin en iyi vahşi yaşam fotoğraflarını paylaştı...
National Geographic 2017'nin en iyi vahşi yaşam fotoğraflarını paylaştı...