A24.com.tr » dizi haber » Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı Star tv

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı Star tv

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı Star tv

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, son yayınlanan 17. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki 18. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yanıtı...

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 20 Şubat Salı akşamı 17. bölümle ekrana geldi.

izinin yayınlanan son bölümünde Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el attı. Pelin'in planında olacak bu iş ve Merve bitecekti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı.

SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

İki değişik tür kadın, iki farklı hareket planı... Merve'nin Serhan'ı farklı, Oya'nınki farklı. Peki kim ona iyi geliyor? Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük! Savaşması lazım. Üstelik bu defa ciddi bir müttefiki var Oya'nın; Pelin!

Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atıyor! Olacak bu iş ve Merve bitecek! Bakalım ne hin planlar kuruyor Pelin...Bu arada Mehmet; Arzu ve Burcu arasında... Genç sevgilisinden kurtulup ailesine geri dönmek istiyor. Burcu'nun efsane hamlesine hazır olun!! Merve'den de dev bir plan geliyor bu bölüm. Hayran olmamak elde değil, Merve bu!

YORUMLAR
  Sahneleri ülke ülke fotoğraflıyor (Game Of Thrones'un peşinde)
Sahneleri ülke ülke fotoğraflıyor (Game Of Thrones'un peşinde)