A24.com.tr » yaşam » Üç kadın müzisyenden şiddete karşı müzik

Üç kadın müzisyenden şiddete karşı müzik

Üç kadın müzisyenden şiddete karşı müzik

Gaye Su Akyol, Güneş Özgeç ve İpek İpekçioğlu, "şiddete karşı müzik" demek için aynı sahneyi paylaşacak.

Türkiye’de şiddetsizlik alanında çalışan sivil toplum örgütleri Şiddetsizlik Eğitim ve Araştırma Merkezi ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği’nin birlikte düzenlediği “Değişim Müzikle Başlar” konser serisinin ikincisi 3 Mayıs Cuma saat 21.30’da Babylon’un ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Yerli müzik sahnelerinin en yetenekli kadın müzisyenlerinden Güneş Özgeç, İpek İpekçioğlu ve Gaye Su Akyol’un sahne alacağı konserde elde edilecek tüm gelir bu iki örgütün şiddetsizlik çalışmalarına bağışlanacak.

‘ŞİDDETSİZ YARINLAR İÇİN ŞİDDETSİZ EĞLENCE’

Konserin amacının dayanışma olduğunu söyleyen Şiddetsizlik Eğitim ve Araştırma Merkezi gönüllüsü Tolga Kızılay, ” Konserin bir diğer amacı, şiddetsiz yarınlar için şiddetsiz eğlenceyi de deneyimlemek. Konser sırasında şarkıları seslendirecek arkadaşlarımızın da çok önemli mesajları olacak. Küçük bir de oyun oynanacak. Şiddetsiz yarınlar için şiddetsiz eğlence diyerek herkesi davet ediyoruz” diye konuştu.

İLK KONSERDE DE ÜÇ KADIN VARDI

Müziğin birleştirici ruhundan ilham alarak müzikseverleri şiddete karşı biraradalığa davet eden “Değişim Müzikle Başlar” konser serisinin ilki 2018 yılında düzenlenmiş, Ah Kosmos!, Kalben ve Kim Ki O aynı sahneyi paylaşmıştı. 

YORUMLAR
  Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan'ın olay dansı hakkında konuştu...
Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan'ın olay dansı hakkında konuştu...