A24.com.tr » sağlık » Türkiye'de vaka sayısı 6 oldu!

Türkiye'de vaka sayısı 6 oldu!

Türkiye'de vaka sayısı 6 oldu!

Umreden dönen bir kişide korona virüsü tespit edildi. Vaka sayısı 6 oldu.

Saülık Bakanı Fahrettin Koca, umreden dönen bir kişide koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

Bakan Koca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"UMREDEN YENİ DÖNDÜYSENİZ 14 Gün Kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi MAALESEF POZİTİF çıktı. Yeni vakalardan endişeliyiz. Lütfen ziyaretçi kabul etmeyin. Sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmez."

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 8 yorum yapıldı.
  • abdurrahman toğaç 2020-03-15 22:05:21

    Hele de Avrupalılar, evden dışarı çıkmıyormuş.05448081798 Bu nasıl korku böyle, etrafınada bakmıyormuş. Bizimkiler inanmadı, çoğu maske takmıyormuş. Hiç korkar mı bu millet, sora cağı sorusun dan. Gerçekte kimse ölmemiştir, korona virüsünden.

  • abdurrahman toğaç 2020-03-15 22:03:03

    Kimi dedi kurtulmak için, ben her şeyi yaparım. Servetimide ortaya koyup, kurtulmaya bakarım. Gerçekte bazısı fena, onun korkmasına şaşarım. Virüsten de nemalanır, gidin bunların gerisinden. Kadere inanan insanlar, hiç korkarmı virüsünden. Milletlerin çoğu varlığı, kolay kazanmış demek. Hepsini veririm diyenler, sanki vermemiş emek. Amacı tüm insanlar ın, sırtında gezerek yemek. Doları da değer kazansın diye, üretir serisinden. Bizden kimseler ölmemişken, korona virüsünden.

  • abdurrahman toğaç 2020-03-15 22:01:39

    Beyaz lahanayı da unutma, oda derman derim. Elime geçtiği zaman, hasta olmasam da yerim. Beni fazla söyletme yin, gelin hep el ele verin. Sarımsakta iyi ilaç, korona virüsü, günün den. Kurtulmaya çara bunlar, hep korona virüsünden. Amarikanın amacı, dolara hep değer katmak. Çaresini buldum deyip, onu pahalıya satmak. Bulduğu felanda yoktur, onunki si fors atmak. Daima siz sakının, harbi gözüken dürüsünden. Milletim bizi öldüremez, korkmayın virüsünden.

  • abdurrahman toğaç 2020-03-15 21:59:13

    Halbuki çaresi var, tüm dünyayı korkuttular. Kananlara büyük olaydı, çoğu sözü tuttular. Amarika buldum dedi, onu bal gibi yuttular. Bizlerede getirdi bunlar, kafesinde irisinden. Kafese girmez milletim, korona virüsünden. Medya hemen inanıp, çabuk düştü tuzağa. Marketlerle avladılar, gitmeyin sizler uzağa. Saflar hemen inandılar, sanki olmuşlar ağa. Anlayasın onların siz, çıkacak olan sesinden. Milet im hiç korkar mı be,korona virüsünden.

  • abdurrahman toğaç 2020-03-15 21:57:49

    Normal gırıple de ölen, kaç binin üzerinde. Onu hiç söylemezler, hep dururlar yerinde. Esas çare buna lazımdır, hakikat ı deyin be. Bunu çok önemseyin, dönün siz yarısından. Korkmaz benim milletim, korona virüsünden. Tutturdular bir virüs, milleti soymak için. Gözü açık olanları, avanta doyurmak için. Milletin kazancına, bununla el koymak için. Yazmışken söyleyeyim, sözün dürüsünden. İnananlar korkmaz hiç, korona virüsünden.

  • abdurrahman toğaç 2020-03-15 21:56:46

    Sirkeyi gözden çıkartma, o her şeyin ilacı. Sofradan eksik etmeyin,olsun başının tacı. siz bu işi yaparsınız, dinlesinler ana bacı. Abartılara bakma, sapma ala görüşünden. Milletim korkar mı hiç,korona virüsünden. Medyada sanki ortak, yanlış yolu tuttular. Ses çıkaran yok diye, milleti coştur dular. millete gaz vererek, markete koşturdular. Gelin bu işin hepimiz, dönelim berisinden. Milletin hiç korkar mı, korona virüsünden.

  • abdurrahman toğaç 2020-03-15 21:55:40

    Amarika plan,kurdu, bunları evine kapatırız. Tehlike deyip yaygara yapar,servetini alırız. Aşısını biz bulduk deriz, imalatınıda azaltırız. o planın bu millet, hiç korkar mı birisinden. Kapanır mı evine hiç, korkar mı virüsünden. Hiç kimse ölmemişken, gaf dağına çıkardılar. az ölümden korkanlarda, dua edip yakardılar. Milleti sahipsiz sanarak, bu kanaate vardılar. Normal gırıbi unutup,direnenin hevesinden. Millete kaçın dediler, bu korona virüsünden.

  • abdurrahman toğaç 2020-03-15 21:53:44

    KORONA VİRÜSÜ DESTANI ABDURRAHMAN TOĞAÇ Korona virüs dediler, hiç çare aramadılar. beni adam yerine koyup, bana sormadılar. çaresi kolay tabi, mor lahanayı görmediler. hiç korkar mı milletim, bu işin gerisinden. bir kişide ölmemişken, korona virüsünden. Medyayı ayaklandırıp, virüsü hep anlattılar. Büyük başlar inanırsa, millet yutar sandılar. hemen öldürüyor deyip, herkesi inandırdılar. Devlete zarar verecek, pilanın her birinden. Bu millet korkar mı hiç, korona virüsün den.

  Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor
Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor