Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Trabzonspor Göztepe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

A24.com.tr » spor » Trabzonspor Göztepe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?
Trabzonspor Göztepe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Süper Lig'in 6.haftasında Trabzonspor, Göztepe ile karşılaşacak. Peki zorlu mücadele ne zaman saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilen detaylar.

Süper Lig'in 6.haftasında Trabzonspor, Medical Park'ta Göztepe'yi ağırlayacak. saat 19:00'da başlayacak olan zorlu mücadelenin bütün detayları haberimizde.

Bordo-mavililer, Trabzon'daki 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Trabzonspor, sahasında Göztepe karşısında tek yenilgisini, lige çıktığı 1974-75 sezonunda 1-0'lık sonuçla yaşadı. İki takım arasındaki maçlarda en farklı skorlu galibiyeti alan taraf Trabzonspor oldu. Bordo-mavililer, 1978-79 sezonunda sahasında rakibini 5-0 mağlup etti.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Onur, Mustafa Akbaş, Toure, Pereira, Novak, Sosa, Onazi, Yusuf, Abdülkadir Ömür, Amiri, Burak Yılmaz

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Reis, Traore, Alpaslan, Borges, Castro, Halil, Yasin, Jerome

Trabzonspor Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Göztepe maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor Göztepe arasındaki istatistikler

Trabzonspor ile Göztepe, Süper Lig'de 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Göztepe üç galibiyet alabildi. Trabzonspor, Süper Lig'de Göztepe ile karşılaştığı son beş maçta bir galibiyet alabildi. Süper Lig'de evinde Göztepe'ye sadece bir kez kaybeden Trabzonspor, tek yenilgisini Trabzon'daki ilk karşılaşmada aldı. Trabzonspor ile Götepe arasında Trabzon'da oynanan son iki Süper Lig maçı 0-0 bitti. Trabzonspor ligde evinde oynadığı son üç maçı kazandı; bu maçlarda 10 gol atarken kalelerinde sadece bir gol gördüler.

Göztepe, Süper Lig'de 11 maçtır deplasmanda kazanamıyor bu maçların hiçbirinde birden fazla gol atamadılar.
Göztepe bu sezon Süper Lig'de en az isabetli şutu bulunan takım Trabzonspor ise en fazla isabetli şut çeken üçüncü ekip.

Bu sezon Süper Lig'de sadece Alanyaspor'un gol beklentisi Göztepe'den düşük. Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de maçların ilk yarım saatlik diliminde en fazla gol atan takım. Göztepe'nin ligin ilk beş haftasında bulduğu dört golün ikisinde Yasin Öztekin'in katkısı bulunuyor. Süper Lig'in ilk beş haftasında en fazla isabetli şut çeken üç isimden ikisi Trabzonspor forması giyiyor; Rodallega, Yusuf Yazıcı ve Trezeguet.

Göztepe Trabzon’da ilk peşinde

SPOR Toto Süper Lig’de geçen hafta Bornova Stadı’nda Kayserispor’u 2-0 yenerek çıkışa geçen Göztepe, bu akşam deplasmanda Trabzonspor’un rakibi olacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Hüseyin Göçek’in yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü saat 19.00’da çalacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren Kadu, Atakan ve Poko’nun yanı sıra idmanda sol ayak bileğine darbe alan golcü Cikalleshi de mücadelede forma giyemeyecek. Geçen sezonun ikinci yarısından bu yana dış sahada 3 puan yüzü görmeyen Göztepe, Trabzonspor karşısına şansızlığını da yenmek için çıkacak.

Son olarak 9 Aralık 2017’de gurbette Yeni Malatyaspor’u 3-2 yenen Göz-Göz, bu tarihten sonra oynadığı 11 dış saha sınavını kazanamadı. Bu periyotta 3 beraberlik elde eden sarı-kırmızılılar 9 mağlubiyet aldı. Teknik Direktör Bayram Bektaş, Kayserispor galibiyetinin anlam kazanabilmesi için Trabzon’dan mutlaka iyi bir sonuçla dönmek zorunda olduklarını ifade ederek, "Zor bir maça çıkacağımızın farkındayız. Ancak biz nerede olursa olsun kendi oyunumuzu oynayacağız. Futbolcularıma inanıyorum. Evimize istediğimizi alarak döneceğiz" dedi.

Trabzonspor, Göztepe maçıyla çıkış arıyor

Spor Toto Süper Ligin 6'ncı haftasında yarın sahasında Göztepeyi konuk edecek Trabzonspor, bu maçı kazanarak üst sıralara doğru yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Geride kalan haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşısında aldığı mağlubiyetle 4'üncülük fırsatını kaçıran Trabzonspor, yarın sahasında Göztepeyi ağırlayacak. Zirve yarışına tutunmak isteyen bordo-mavililer, bu maçı kazanarak üst sıralara doğru yükselişe geçmeyi hedefliyor. Saat 19.00de Medical Park Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Kadroda değişiklik beklenmiyor

Süper Ligde son iki maçta da sakatlıklar dışında ilk 11'inde değişiklik yapmayan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karamanın, Göztepe karşılaşmasına da son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 11'iyle çıkması bekleniyor. Bordo-mavililerde bir süredir takımdan ayrı kalan Burak Yılmazın da Göztepemaçıyla birlikte takıma dönebileceği ve 21 kişilik kadroda yer alabileceği öğrenildi.

Göztepe ile 21'inci randevu

Trabzonspor ile Göztepe, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 21inci kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 20 maçta Trabzonsporun 8, Göztepenin 3 galibiyeti bulunuyor. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 28 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler