Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Tottenham-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

A24.com.tr » spor » Tottenham-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?
Tottenham-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Tottenham, Borussia Dortmund ile H Grubu ilk haftasında karşılaşıyor. Tottenham-Borussia Dortmund maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

 Devler Ligi'nde gecenin en önemli karşılaşmalarından birinde Tottenham, Borussia Dortmund ile Londra'da karşılaşıyor. Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda yer alan iki takım iyi bir başlangıç peşinde. Avrupa futbolunun iki devinin karşılaşacağı bu müsabaka futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

TOTTENHAM-BORUSSIA DORTMUND MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda ilk haftada Tottenham, Londra'da Borussia Dortmund'u konuk edecek. Bu akşam TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşma White Hart Lane'da oynanacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Rocchi'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini yapacak. Futbolseverler Tottenham-Borussia Dortmund maçını Tivibu Spor 3'ten canlı izleyebilecek.

TOTTENHAM'DA SON DURUM

Geçen sezonu Chelsea'nin ardından 2. sırada tamamlayan Tottenham Hotspur bu sezon lige şampiyonluk hedefiyle başladı. Bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek takım burada da ilk etapta gruptan çıkmayı hedeflerken, Real Madrid ve Borussia Dortmund'la zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor. Kadrosunda önemli eksikler bulunan Tottenham buna rağmen 3 puanı hedefliyor.

Borussia Dortmund maçında Danny Rose, Victor Wanyama, Kevin N'Koudou sakatlıklarından dolayı, Dele Alli ise cezasından ötürü forma giyemeyecek.

BORUSSIA DORTMUND'DA SON DURUM

Geçen sezon beklentileri karşılayamayan Dortmund, bu sezon Peter Bosz yönetiminde lige iyi başladı. 3 hafta sonunda lider durumda olan takım Devler Arenasında da büyük düşünüyor.

Bu zorlu karşılaşmada Borussia Dortmund'da sakatlıkları devam eden Marcel Schmelzer, Barc Bartra, Sebastian Rode, Raphael Guerreiro, Erik Durm ve Julian Weigl forma giyemeyecek.

H GRUBU

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda İspanyol devi Real Madrid, Alman ekibi Borussia Dortmund ve İngiliz kulübü Tottenham zirve mücadelesi verecek. Grubun diğer ekibi ise Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden APOEL Nicosia.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler