A24.com.tr » teknoloji » The Walking Dead 8.sezon 12.Bölüm nereden izlenir Türkçe altyazı 13.Bölüm fragmanı izle

The Walking Dead 8.sezon 12.Bölüm nereden izlenir Türkçe altyazı 13.Bölüm fragmanı izle

The Walking Dead 8.sezon 12.Bölüm nereden izlenir Türkçe altyazı 13.Bölüm fragmanı izle

The Walking Dead izle! Nasıl izlenir? 8.Sezon izle! 12.Bölüm izle! 13.Bölüm Fragmanı! Nereden izlenir? Yeni bölüm geldi mi?

 The Walking Dead dizisi tam gaz yayın hayatına devam ediyor. Bazen oyuncu haberleri, bazen reyting haberleriyle gündeme gelen dizi hayla sevenlerinin ilgi odağında. Geçtiğimiz gün 12.bölümü yayınlanan dizini 13.Bölümü için fragmanı görücüye çıktı.

12. bölümde yine grubumuz Negan'a karşı hayatta kalma mücadelesine devam etti ve artık git gide bu topyekun savaşın sonuna geldiğimizi iyice hissetmeye başladık.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümünde bu savaşın sonlanmasına yönelik önemli adımların atıldığın göreceğiz. Negan ve Kurtarıcılar, Hilltop ve Alexandria'ya iyide iyiye zarar vermeye kararlı görünüyor. Zaten bugün yayınlanan bölümde bunun sinyallerini gördük, Hilltop'takiler böyle bir saldırıyı bekliyor ama bunun nasıl olacağını görmek için yine bir hafta beklememiz gerekecek. Yine de gelecek hafta bol aksiyonlu bir bölümün bizi beklediğini tahmin etmek hiç de zor değil.

Aşağıda dizinin "Do Not Send Us Astray" ismindeki yeni bölümünün genişletilmiş fragmanını seyredebilirsiniz: 

 

THE WALKİNG DEAD NASIL İZLENİR?

Dizi güncel olarak 8.sezonda bulunmakta ve her hafta Pazartesi günü düzenli olarak yeni bölümü yayınlanmaktadır. FX Türkiye kanalından her Pazartesi günü saat 21.30'da yeni bölümü izleyebilirsiniz. FX, The Walking Dead'in telifini elinde bulundurduğu için internette izlemek oldukça zor.

 

YORUMLAR
  Acun'un son projesi Boxun Yıldızları kadrosu tamamen belli oldu işte Boksör olacak o isimler...
Acun'un son projesi Boxun Yıldızları kadrosu tamamen belli oldu işte Boksör olacak o isimler...