A24.com.tr » magazin » The Walking Dead 8. seZon 8. bölüm dizibox verdi mi

The Walking Dead 8. seZon 8. bölüm dizibox verdi mi

The Walking Dead 8. seZon 8. bölüm dizibox verdi mi

The Walking Dead 8. sezon 8. bölüm izle mek isteyenler heyecana şimdiden kapılmış durumda. Rick ve Negan savaşının sonuna yaklaşılırken ne gibi sonuçlar ortaya çıkacak merak konusu.

 The Walking Dead 8. sezon 8. bölüm izle mek isteyenler dizinin sezon finalinde neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Rick ve Negan'ın amansız mücadelesinde sonuç nereye varacak yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

İLGİLİ HABER The Walking Dead 9. sezon 7 bölüm izle HD Türkçe altyazı The Walking Dead 9. sezon 7 bölüm izle HD Türkçe altyazı

 The Walking Dead son bölümünde Rick ve Negan arasında rehine olayının yaşanmasından sonra Rick zor durumda kaldı ancak yeni bir hamle yapmak için de kolları sıvadı. Maggie'nin hamile olması onu zor durumda bıraksa da mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Maggie'nın 8. sezonda nasıl bir sonla karşılacağını dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Maggie yavrusunu bu acımasız aylaklarla dolu dünyaya getirebilecek mi? Morgan, The Walking Dead 7. sezonundaki savaşçı ancak savaşmaya önyargılı olan kişiliğini üzerinden atıp bambaşka biri olarak 8. sezonda karşımıza çıkmaya ve şaşırtmaya devam ediyor. 

İLGİLİ HABER The Walking Dead 8. sezon 6. bölüm izlenecek The Walking Dead 8. sezon 6. bölüm izlenecek

Rick'in Negan'a olan savaşında Morgan'ın desteği son derece önem arz ediyor. Daryl,  Negan'a rehin düştükten sonra ellerinden kaçmayı başardı ve Rick'in safında yer tuttu. Negan'ın bütün üslerine yapılan saldırılarında Daryl, başrolde yer aldı.

İLGİLİ HABER The Walking Dead 8. Sezon 5. bölüm izleyin The Walking Dead 8. Sezon 5. bölüm izleyin

The Walking Dead yeni bölümde bizleri neler bekliyor merak konusu ancak The Walking Dead ara final ve The Walking Dead sezon finalinde büyük sürprizlerle karşılaşmamız içten bile değil.

İLGİLİ HABER The Walking Dead'in yıldızı Fear The Walking Dead'te The Walking Dead'in yıldızı Fear The Walking Dead'te

The Walking Dead 8. sezon 7. bölüm izleyenler büyük bir heyecana kapılıyor. The Walking Dead 8. sezon 8. bölüm şimdiden araştırılmaya başlandı bile. Yeni sezonda Negan'ı alt edebilmek adına bütün ekibi toplayan Rick, zorlu yolda hem aylaklar hem de Negan'ın adamlarıyla ölümcül bir çatışmaya girişiyor. Negan ile The Walking Dead 1. bölümde karşı karşıya gelen Rick, Negan'ın mekanını basarak neredeyse bütün adamlarını öldürmeyi başardı. Negan son anda kurtulsa da Rick'in ekibinde yer alan papazı eline geçirmeyi başardı. Rick daha sonra etraflıca bir plan hazırlayarak Negan'ın elini ve kolunu bağlamak maksadıyla Negan'a çalışan bütün isimlerin mekanlarına operasyon düzenledi ve elini kuvvetlendirdi. Silah ve muhimmat sıkıntısı çeken Rick ve ekibi bu saldırılardan sonra ganimet olarak bunları da elde etmiş oldu. The Walking Dead 7. sezona göre daha aksiyonlu bir şekilde ilerleyen dizi gelecek bölümlerde nasıl bir manevra yapacak merak konusu. Hamile olmasına rağmen hala çatışmaların göbeğinde yer alan Maggie'nin bebeğinin akıbeti ne olacak bu sezonun en çok merak edilenleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezonlarda karakter yapısına göre insanları öldürmekten geri duran Morgan ise yaşadığı son olaylardan sonra adeta ölüm makinesine dönmüş durumda gözüküyor ve bu durum ne kadar sürecek belli değil. Dizide bu yıl en göze çarpan karakterlerden bir tanesi olan Paul, savaşçı ve cesur kişiliğinin yanında yufka yürekli oluşunu da The Walking Dead 8. sezon 3. bölümde gördük..

İLGİLİ HABER

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON SON BÖLÜM

Geçtiğimiz sezon Negan'ın Rick ve arkadaşlarını ölümle korkutarak ve öldürerek elinde tutma çabası ve Rick'in bu durum karşısında yaşadığı zor anlarla birlikte büyük bir ilgi gördü. Sezon finalinde Rick ve ekibinin mükemmel geri dönüşü 8. sezona olan ilgili bir kat daha arttırmaya başladı. The Walking Dead 8. sezon 7. bölüm yayınlandı. Yeni bölümde Daryl, Maggie, Carol, Michonne, Carl, Sasha ve Morgan'ın bir araya gelerek Negan'a karşı başlattıkları intikam savaşının ilk filizlerini gördük.

İLGİLİ HABER The Walking Dead 8. Sezon nasıl izlenecek | 11 Kasım 2017 The Walking Dead 8. Sezon nasıl izlenecek | 11 Kasım 2017

RİCK VE EKİBİ NEGAN'A KARŞI

Geçtiğimiz sezon değişen yönetmen ile 1. bölümde yaşanan hikaye kurgusu önceki sezonlara nazaran daha farklı bir tad bırakırken The Walking Dead 8. sezon 5. bölüm ile yine aynı hazzı yaşatıyor. Rick ve Negan birbirlerini ortadan kaldırabilmek adına türlü oyunların içerisine girerek liderlik savaşına tutuşuyor. Glenn'i kaybeden Maggie, Rick'in yanında bulunarak intikam peşinde koşmaya devam ediyor. Carol, pesimist yapısının arkasında bulunan bağlılığıyla 8. sezonda tam anlamıyla Rick'le yol arkadaşlığı yaparak sürpriz sahnelerde yer alıyor. Rick'in cesur oğlu Carl ise yeni sezonda en büyük değişiml yaşayacak olan karakterlerden bir tanesi olacak gibi duruyor. Daryl, 7. sezonda olduğu gibi dostlarına olan ölümüne bağlılığı 8. sezon 5. bölüm ile yeniden dizi hayranlarına farklı boyutlarda gösteriyor.

İLGİLİ HABER The Walking Dead 9. sezon İZLE The Walking Dead 9. sezon İZLE

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR
  Benzediği organa iyi gelen 7 besin
Benzediği organa iyi gelen 7 besin