A24.com.tr » dizi haber » The Handmaid's Tale 3. sezon ne zaman başlayacak - The Handmaid's Tale 3. sezon 1. bölüm

The Handmaid's Tale 3. sezon ne zaman başlayacak - The Handmaid's Tale 3. sezon 1. bölüm

The Handmaid's Tale 3. sezon ne zaman başlayacak - The Handmaid's Tale 3. sezon 1. bölüm

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de binlerce kişi tarafından büyük bir heyecanla izlenen The Handmaid’s Tale dizisinin 3. sezonu ne zaman başlayacak sorusu akıllarda dolaşmaya devam ediyor.

 The Handmaid’s Tale dizisinin 3.sezonu ne zaman başlayacak soruları gelirken dizinin en yetkili mercisinden açıklama geckmedi.

Bruce Miller, yaratıcısı olduğu Emmy ve Altın Küre ödüllü The Handmaid’s Tale’in 3. sezonu hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı The Handmaid’s Tale, ‘Gilead’ isminde, kadın haklarının var olmadığı bir distopyayı oldukça çarpıcı bir üslupla izleyiciye aktarıyor. Margaret Atwood’un aynı adlı romanından televizyona uyarlanan dizi, ilk sezonunda bize bu distopyayı tanıtırken, ana karakterimiz June’un yaşadığı korkutucu ortamda hayatta kalma mücadelesini ele alıyordu.

Dizinin 2. sezonunda ise kadınlara uygulanan psikolojik ve fiziksel şiddetin ilk sezona göre daha fazla etkisini hissettirdiğine şahit olduk. Aynı zamanda hamile olan June’un, çocuğunu özgür bir dünyada doğurmak için neleri göze aldığını ve Gilead’dan önceki yaşamında neler yaptığını görme şansına eriştik. Ayrıca 2. sezon, Gilead rejiminin arka planını da izleyiciye göstermeyi ihmal etmedi. Geçtiğimiz iki sezonda dizi; kadınların Gilead’daki rolünün, bir erkeğin eşi olarak ona çocuk veren bir objeden başka bir şey olmadığını izleyiciye anlattı.

İlk iki bölümü yayınlandıktan hemen sonra 3. sezon onayını almayı başaran dizinin yeni sezonu için oldukça heyecanlıyız. The Hollywood Reporter‘a konuşan Bruce Miller, yaratıcısı olduğu The Handmaid’s Tale’in 3. sezonu hakkında merakımızı az da olsa giderecek ilginç açıklamalarda bulundu.

Bruce Miller: “3. Sezon İçin Şunu Söyleyebilirim: Savaşmak İçin Kutsanın!”
Bruce Miller, 3. sezonu şu kelimelerle tarif etti: ‘Savaşmak için kutsanın!‘ Buradan anlaşıldığı üzere June ve arkadaşlarının, özgürlük mücadelesine diğer sezonlara göre daha yakından bakabileceğimiz bir 3. sezon bizleri bekliyor. Bununla beraber Miller, diziyle ilgili görüşlerini de şu şekilde dile getirdi: “2. sezonda Gilead’dan çıkabileceğimizi gördük ama bu sizin özgür olduğunuz anlamına gelmiyor. Luke (OT Fagbenle) ve Moira (Samira Wiley), Amerika’dan kaçtılar ama June’u bırakmış olmanın getirdiği suçluluk duygusundan dolayı tam anlamıyla özgür olamıyorlar. Senarist ekibinde, dünyadaki faşist rejimleri incelemeye ve insan haklarının nasıl reddedildiğini anlamaya dair muazzam bir entelektüel merak var.”

Bu açıklamalardan yola çıkarak bizim de 3. sezondan beklentimiz çok büyük. 2019’da yayınlanması planlanan 3. sezonla ilgili yeni gelişmeleri de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR
  iPhone 8'in bu sefer fiyat bilgileri sızdırıldı! iPhone 8 Kaç Lira olacak? iPhone 8 Fiyatları...
iPhone 8'in bu sefer fiyat bilgileri sızdırıldı! iPhone 8 Kaç Lira olacak? iPhone 8 Fiyatları...