A24.com.tr » yaşam » Terör örgütü PKK'ya peş peşe darbe

Terör örgütü PKK'ya peş peşe darbe

Terör örgütü PKK'ya peş peşe darbe

Pençe Harekatı kapsamında Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında terör örgütü PKK'ya ait terör hedefleri yerle bir edildi.

Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatlarında, terör örgütünün silah mevzi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullandığı hedeflerin vurulduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Pençe Harekatı kapsamında yürütülen operasyonla koordineli olarak bölgeye hava harekatı düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, bu kapsamda, Zap bölgesine düzenlenen hava harekatı neticesinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından silah mevzi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedeflerin vurulduğu kaydedildi.

İLGİLİ HABER Pençe Harekatı'nda 22 terörist etkisiz hale getirildi Pençe Harekatı'nda 22 terörist etkisiz hale getirildi

Öte yandan, kara operasyonuna katılan komandoların faaliyetlerine ilişkin bir video görüntüsü de yayınlandı.

Tam teçhizatlı bir komandonun, sarp kayalıklarda yürüdüğü anların yer aldığı görüntü, "Pençe Harekatı'nda görev yapan komandolarımız, 3 bin metre rakımda, -10 dereceye varan soğukta, sarp kayalıklarda azim ve kararlılıkla görevlerine devam ediyor." başlığıyla paylaşıldı. 

YORUMLAR
   23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi