A24.com.tr » teknoloji » Telefonlar bilgisayar ekranına geliyor

Telefonlar bilgisayar ekranına geliyor

Telefonlar bilgisayar ekranına geliyor

Microsoft'un yeni uygulaması Your Phone ile artık cep telefonlarımızı direkt bilgisayar ekranında görebileceğiz

 Microsoft kendi işletim sistemlerinde çalışacak olan Your Phone uygulaması sayesinde cep telefonlarımızı PC'ler ile entegre etmeye hazırlanıyor.

Yazılım üreticisi, ilk olarak Mayıs ayında şirketin Build geliştirici konferansında uygulamayı tanıttı. Your Phone, içeriği bir telefondan PC'ye yansıtmak üzere tasarlandı. Android telefon kullanıcıları, Your Phone uygulamasını doğrudan test edebilecek ve son fotoğrafları doğrudan Office uygulamalarına ya da telefondan diğer Windows uygulamalarına sürükleyebilecek. Microsoft daha sonra yazılı mesaj senkronizasyonu ve bildirimlerin telefondan PC’ye yansıtılması özelliklerini de getirmeyi planlıyor.

Your Phone uygulaması, telefon içeriğini PC'ye yansıtmak için Android uygulaması gerektiriyor. Microsoft, aynı özelliği iPhone kullanıcılarına da sunmayı planlıyor. Microsoft, fotoğrafların ve bildirimlerin iPhone'dan Windows 10 PC'lere Build'te yansıtılacağını iddia etti. Ancak şirket uygulamayı şu anda sadece Android ile test ediyor. Microsoft'un en yeni blog yayınında yalnızca mesajların, fotoğrafların ve bildirimlerin senkronize edilmesinin değil, PC özelliklerinin devam ettiği belirtiliyor.

Your Phone uygulaması Microsoft'un sonraki Windows 10 güncellemesinin bir parçası olarak Redstone 5 kodunun bir parçası olarak test ediliyor. Bu güncelleme Ekim ayında gelecek. Ancak Your Phone'un bu güncellemede doğrudan gönderilip gönderilmeyeceği veya ayrı bir uygulama olarak kullanıma sunulup sunulmayacağı belli değil.

YORUMLAR
  Sanat camiası Vatan Şaşamaz'a ağlıyor...
Sanat camiası Vatan Şaşamaz'a ağlıyor...