A24.com.tr » dizi haber » Talat Bulut Yasak Elma ile dönüyor - Talat Bulut (Halit Argun) kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Talat Bulut Yasak Elma ile dönüyor - Talat Bulut (Halit Argun) kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Talat Bulut Yasak Elma ile dönüyor - Talat Bulut (Halit Argun) kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Türk sinemasının önemli isimlerinden Talat Bulut, Yasak Elma ile beyaz ekrana dönüyor. Yasak Elma'da Halit Argun karakterini canlandıracak olan Talat Bulut'un kim olduğu merak ediliyor.

Talat Bulut kimdir? Yasak Elma'da Halit Argun karakterini canlandıracak olan başarını sanatçı uzun bir aradan sonra dizi setlerine geri döndü. Talat Bulut'un kim olduğu ve hayat hikayesi merak konusu oldu. Peki Talat Bulut kimdir? Yasak Elma Halit kimdir? İşte Talat Bulut'un hayat hikayesi...

TALAT BULUT KİMDİR?

23 Mart 1956 yılında Kars’ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta yarıda bırakan Talat Bulut, sanat yaşamına 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı. Uzun süre AST bünyesinde çalışan sanatçı, Türkân Şoray'ın teşvikiyle kamera karşısına geçerek Hazal filmiyle sinemaya adım attı.

Bir dönem Türk sinemasının üretkenliğinin azaldığı süreçte etkinliklerine ara verdi. Kaliteli filmlerde oynamayı tercih eden Talat Bulut; halen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı'dır.

HALİT ARGUN KARAKTERİ KİMDİR?

Türkiye’nin en zengin adamlarından biridir. İyi, çalışkan ve saygın bir iş adamıdır. Tek sorunu çapkınlığıdır. Güzele, gençliğe çok meraklıdır. Yanında hep bakımlı ve güzel bir kadın görmeye alışmıştır. Evli olduğu kadınlara boşanırken tek kuruş vermeyen, mücevherleri bile kendi özel kasasında korumaya alan garantici biridir. Kadınların ilgisi olmadan yaşayamaz ve kadınlar tarafından ilgi görmek ve sevilmek ister. 

YORUMLAR
  Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...
Photoshop olmadan harikalar yaratmanın sırları...