A24.com.tr » survıvor » Survivor'da ödül oyununu kim kazandı (16 Nisan Pazartesi)

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı (16 Nisan Pazartesi)

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı (16 Nisan Pazartesi)

Survivor'da pazartesi günü kritik eleme konseyi öncesi takımlar ödül oyunu için parkura çıktı. Peki ödül neydi ve kazanan kim oldu? İşte ayrıntılar...

Survivor 2018 16 Nisan Pazartesi günü yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Günün ilk oyunu ödül oyunuydu ve Ünlüler ile Gönüllüler arasında büyük çekişme yaşandı.

Peki ödül oyunundan hangi takım galip ayrıldı? İşte yanıtı...

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam terbiyeli tavuk ödülü için karşı karşıya geldiler. Her leme öncesinde olduğu gibi oyuna Gönüllüler takımı daha iyi başladı. Fakat ödülü 10'a 8 Ünlüler takımı kazandı.

Yarışma esnsasında Merve ve Yiğit kısa süreli bir tartışma yaşadı. Bu tartışmada Sahra da dahil olup Yiğit'e eleştirilerde bulundu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da iki dokunulmalzık oyununu da Gönüllüler takımı kaybetti. İlk gün Cumali ve Hakan Hatipoğlu'nun ismi eleme potasına çıkmıştı. İkinci gün ise Damla ismi yazıldı. Bu üçlüden birisi bu akşam yarışmaya veda edecek. Cumali'nin konseyde sarf ettiği sözler ise Gönüllüler'de rahatsızlık yarattı. Takım Cumali'nin gitmesi konusunda hemfikir görünüyor.

BERNA VEDA ETTİ

Survivor'da sakatlıktan dolayı yarışmaya veda eden isimlerin ardı arkası kesilmiyor. Sembol oyununda havuza atladığı sırada dizini çatlatan Berna yarışmaya veda etti. Ünlüler takımı hem Berna'nın gidişine hem de Damla'nın eleme potasında olmasından dolayı büyük üzüntü yaşadı.

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı