A24.com.tr » survıvor » Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir kaç yaşında nereli?

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir kaç yaşında nereli?

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir kaç yaşında nereli?

Survivor 2018 All Star yarışmacılarından Mustafa Kemal Kurt, bu akşam yayınlanacak 24. bölümle parkura çıkıyor. Mustafa Kemal Kurt kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir?

Survivor 2018 All Star'ın yeni yarışmacılarından Mustafa Kemal Kurt bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ödül oyununda kapışacak. Mustafa Kemal Kurt kimdir? sorusu Survivor izleyicileri için merak konusu oldu. İşte Mustafa Kemal Kurt hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Yiğit Dikmen ve Elif Şadoğlu All Star takımına; Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun Gönüllüler takımına dahil oluyor. Bu olay sonrası en çok merak edilen kişiler arasında Mustafa Kemal Kurt, ilgi gören isimlerden bir tanesi oldu.

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Kurt, profesyonel Rugby oyuncusudur. Aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgileniyor. Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yer aldı.
 

YORUMLAR
  Kardeş olduklarına şaşıracağınız ünlü isimler
Kardeş olduklarına şaşıracağınız ünlü isimler