A24.com.tr » dizi haber » Survivor kim elendi yeni bölümde elenen isim dokunulmazlık ödülünü kim kazandı

Survivor kim elendi yeni bölümde elenen isim dokunulmazlık ödülünü kim kazandı

Survivor kim elendi yeni bölümde elenen isim dokunulmazlık ödülünü kim kazandı

Survivor'da 21 Nisan'da oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kim eğlendi? İşte detaylar

Damla, Hilmicem ve Murat'ın karşı takıma geçmesi All starı sarssada, All star takımı yani yeni adıyla Ünlüler takımı performansından hiçbirşey kaybetmiyor.

Son 2 oyunuda kazanan Ünlüler takımınla keyifler hayli yerinde. Sema ile dertleşen Sahra, Sema ile şakalasarak bu oyunuda kazanıcaz diyor. Öte yandan gönüllüler takımında ise yeni gelen takım arkadaşlarını adaya dahil etme kabullenme durumu hakim.

Hakan hatipoğlu bu bölümde iddialı konuşuyor. Ünlüler takımından hem yataklarını geri alacaklarını hem de ödülü kazanıp karınlarını doyuracaklarını söylüyor. Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Ödül ise yine yarışmacıları çok heyecanlandırıyor. Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Oynanan dokunulmazlık oyunu Gönüllüler kaybetti. Gönüllülerden elenmek üzere aday çıkan isim Yağmur ve Cumali oldu. Peki kim elendi?

Survivor’da geçen haftaki elemede elenen Cumali oldu. Gönüllülerin üst üste oyun kaybetmesinin sebebi olarak Cumali görülürken Gönüllüler bir ödül oyununu kaybetti. İletişim oyununu kazandı. Cumali’nin elenmesi ile Gönüllüler dokunulmazlık oyunundaki mağlubiyet serisini kırabilecek mi? Yoksa Ünlüler galibiyet serisine devam mı edecek? Şaha kalktık bu dokunulmazlığıda alıcağını diyen Nagihan dokunulmazlık oyununda çıldırdı. Benchte büyük tartışma var.

SURVİVOR'DA ŞOK! BİR ANDA YERE YIĞILDI

Survivor'da oynanacak olan ödül oyununda büyük bir şok yaşanıyor. Ünlüler takımı yarışmacısı Elif, oyun oynandığı sırada kafasını arabanın demirine çarparak sakatlanıyor. Çığlıklarıyla adayı inleten Elif'e sağlık ekipleri ve arkadaşları müdahale ediyor. Elif'in durumunun ne olacağı merak konusu.

TURABİ KONUŞTU

Survivor'ın 21 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Turabi'den ilginç açıklamalar geldi. Turabi, Gönüllüler'deki çıkışa dikkat çekerek, 'Yukarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum ama aşağıda işler pek iyi gitmiyor.Şımarmaya başladılar. Öz güvenleri tavan yaptı. Ya süt gibi taşıp ocağı batıracaklar ya da biz altını kısıp tekrar eski kıvamana getireceğiz' dedi.

ARTIK SURVİVORDA 2 DOKUNULMAZLIK OYNANACAK!

Dokunulmazlık oyunlarda artık sistem eskiye döndü. Bu sezon haftada bir kez oynanan dokunulmazlık oyunu, artık 2 kez oynanacak. Elemeye 4 kişi çıkacak ve içlerinden bir kişi adaya veda edecek.

Sabriye Şengül'den müthiş başarı!

Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi boksör ve kick boksçular arasında yer alan WKU Dünya Şampiyonu, eski Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül Macaristan'da çıktığı maçta Macar rakibi Rakoczi'yi yendi.

WKU Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül, Survivor'a damgasını vuran en iyi kadın yarışmacıydı. Şampiyon Sabriye Şengül, yaklaşık 4 ay kadar bir süre boyunca dev maçlara hazırlık yaptı. Bugün Macaristan Budapeşte'de Macar rakibi ile karşılaşan Sabriye Şengül müthiş bir başarıya imza atarak rakibi yendi ve bayrağımızı dalgalandırdı.

YORUMLAR
  Teröristlerin korkulu rüyası Keskin Nişancılar Afrin'de
Teröristlerin korkulu rüyası Keskin Nişancılar Afrin'de