A24.com.tr » dizi haber » Supernatural 14. sezon 2. bölüm izle Türkçe Altyazı

Supernatural 14. sezon 2. bölüm izle Türkçe Altyazı

Supernatural 14. sezon 2. bölüm izle Türkçe Altyazı

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Supernatural 2. sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Supernatural 2. sezon 2. bölümünde neler yaşanacak, yeni bölümde neler oldu?

 Dünyada milyonlarca hayranı bulunan ve uzun yıllardan bu yana kendisinden birşey kaybetmeyen Supernatural dizisi yeni sezonda farklı bir tarzla izleyenlerin karşısına çıktı.

Supernatural dizisi ilk yayın hayatına 1. sezon 1. bölümüyle 13 Eylül 2005 tarihinde girmişti. O tarihten itibaren geçen 14 seneye 14 sezon sığdırmayı başaran dizi hikayesi korku ağırlıklı olmak üzere gerilim, dram gibi birçok türden de etkiler taşıyan bir dizidir. Supernatural dizisi 13. Sezon itibariyle toplamda 287 bölüme ulaşmış durumda. Dizinin yapımcılarından olan Robert Singer daha önce yaptığı açıklamalarda 300. bölümde final yapmak istediklerini açıklamıştı.

SUPERNATURAL İZLEMEK İÇİN TIKLA

Supernatural Dizi Konusu

Annelerinin dünya dışı bir varlık tarafından yakılarak öldürülmesi sonucu babasıyla birlikte dünya dışı varlıklarla savaşan iki küçük kardeş hayatlarını bu şekilde sürdümektedirler. Ancak bir süre sonra bu işle daha fazla uğraşmak istemeyen Sam üniversiteye döner ve normal bir hayat yaşamaya başlar. Babalarının kaybolmasının ardından Dean Sam’i bulur ve yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Sam babasını bulmak için bıraktığı avcılığa tekrar başlar ve iki kardeş dünya dışı varlıklara karşı savaşır. Dizi insanların varlığına inanmadıkları vampir, hayalet, şeytan gibi yaratıkları avlayan 2 kardeşin hikayesini konu alır. Dean içki ve kadın düşkünü ancak cesur ve gururludur. Sam ise merhametli ve zekidir.

İşte Supernatural Dizisinin 14. Sezon Fragmanı

Supernatural dizisinin 14. sezonunun 1. bölümünün yayınlanmasına kısa bir süre kala fragmanı paylaşıldı. Fragmanı beğeniyle izleyen fanlar Supernatural 14. sezon ne zaman başlayacağını merak ediyorlar.

Supernatural 14. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Fragmanı yayınlanan Supernatural dizisinin 14. sezon 1. bölümü 11 Ekim 2018 Perşembe günü saat 20.00'da Amerikan CW kanalından yayınlanmaya başlayacak.

Supernatural Dizisinin 14. Sezonunu Kaç Bölümden Oluşacak?

Supernatural dizisinin 14. sezonunun kaç bölümden oluşacağı tartışma konusu olmuş durumda ve hala bilinmezliğini koruyor. Daha önce dizinin yapımcılarından olan Robert Singer daha önce yaptığı açıklamalarda 300. bölümde final yapmak istediklerini açıklamıştı. Fakat gelen başka bir habere göre ise yedinci sezonundan beri sezonları 23 bölüm süren Supernatural'ın 14. sezonunun 20 bölüm süreceği açıklandı. 300. bölümüne yaklaşan dizinin üçüncü sezonu hariç şimdiye kadarki tüm sezonları 22 veya 23 bölüm sürmüştü.

 

YORUMLAR
  Felakette hayatta kalmanızı sağlayacak 5 adım (Bilim insanları açıkladı)
Felakette hayatta kalmanızı sağlayacak 5 adım (Bilim insanları açıkladı)