A24.com.tr » dizi haber » Stranger Things izle | stranger things 3.sezon 1.bölüm Türkçe alt yazılı izle | Stranger Things 3 sezon 1 bolum

Stranger Things izle | stranger things 3.sezon 1.bölüm Türkçe alt yazılı izle | Stranger Things 3 sezon 1 bolum

Stranger Things izle | stranger things 3.sezon 1.bölüm Türkçe alt yazılı izle | Stranger Things 3 sezon 1 bolum

Netflix'in sevilen dizilerinden Stranger Things 3. sezonuyla geri dönüyor. Peki Stranger Things 3. sezon ne zaman başlayacak? Stranger Things 3. sezon 1. bölüm Türkçe alt yazılı nereden izlenir?

Stranger Things izle | Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor nereden izlenir? Stranger Things 3. sezon 1. bölüm izlemek isteyenler yeni bölümlere nasıl ulaşabilir? Stranger Things 3. sezonunda neler olacak? İşte Stranger Things 3. sezon tanıtım fragmanı..

Yönetmenliğini Duffer kardeşlerin yaptığı Amerikan yapıı bilim kurgu dizisi Stranger Things, yeni sezon bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Dizinin takipçileri için beklenen haber geldi.

Netflix, Stranger Things'in 3. sezon başlangıç tarihini ve yeni sezon fragmanını yayınladı. Diziyi izleyenler her ne kadar ilk 2 sezonu unutmuş gibi olsa da fragmanı izleyenler aynı heyecan ve büyüye yeniden kapılıyor. Fragmandaki görüntülere göre yeniden  Upside Down’a geri dönülecek gibi görünüyor.

İşte Stranger Things'in 3. sezonuyla ilgili ayrıntılı bilgiler...

Stranger Things 3. sezonu ne zaman başlıyor?

Öncelikle Stranger Things’in üçüncü sezonunun 4 Temmuz’da yayınlacağını belirtelim. Zaten fragmanda da görebileceğiniz gibi “Bir yaz her şeyi değiştirebilir.” motto olarak belirlenmiş. Fragmanda hemen hemen sevdiğimiz tüm karakterleri görebiliyor, hatta çok daha fazlasını görüyoruz. Çünkü ilk sezonda olduğu gibi üçüncü sezonda da Upside Down’da karşımıza çıkan canavarlara bolca yer verilecek gibi duruyor.

Stranger Things, yeni sezonda da doğaüstü ve insani tehditlerle dolu. 80'li yılların bilim kurgu ve korku klasiklerine yapılan bu gönderme,Ana karakterler yaşlanmaya devam ettikçe, ergenlik karmaşası ve arkadaşlık ilişkileri, bu sefer Upside Down’dan çıkan her canavardan daha tehlikeli olacak gibi de gözüküyor.

Dizinin başrol oyuncuları Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp ve Joe Keery yeni sezonda da karşımıza çıkacak olan isimler.

Bakalım 4 Temmuz’da bizi nasıl bir Stranger Things deneyimi bekliyor.

STRANGER THİNGS 3. SEZON 1. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Litecoin nedir, nasıl alınır? (Litecoin hakkında her şey)
Litecoin nedir, nasıl alınır? (Litecoin hakkında her şey)