A24.com.tr » dizi haber » Söz 83. bölüm izle | Söz son bölüm izle full hd Blu tv 20 Mayıs 2019

Söz 83. bölüm izle | Söz son bölüm izle full hd Blu tv 20 Mayıs 2019

Söz 83. bölüm izle | Söz son bölüm izle full hd Blu tv 20 Mayıs 2019

Star Tv'nin sevilen dizisi Söz'de final bölümü yaklaşırken, son bölüm heyecan dolu anlar yaşattı. Peki Söz 83. bölüm izlemek isteyenler son bölüme nereden ulaşabilir? İşte Söz dizisinin son bölümü.

Söz 83. bölüm izle | Söz dizisi son bölümdeErdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yaralı halde iki ateş arasında kalan Dragan kendinde değildir. Yavuz ve Tim, Erdem komutanlarının hayatını kurtarmak için başka bir yol bulmak zorundadır.

Yavuz’un giderek ilerleyen rahatsızlığını Tim öğrenir. Komutanlarını yaşatmak için Dragan’ın yerini bildiği panzehire ihtiyaçları vardır. Her şey çok geç olmadan panzehire ulaşmak için bir plan yaparlar. Ama bu planın işlemesi için önce Dragan’a ulaşmak zorundadırlar.

Önemli adamlarını tek tek kaybeden Dost artık en büyük hamlesini yapma vakti geldiğine karar verir. Sınırımızda kurulacak bir terör devleti için gerekirse büyük bir çatışmayı göze almıştır. Ama Tim ve askerlerimiz bu hamle için hazırdır.

SÖZ DİZİSİ SON BÖLÜM (83. BÖLÜM) TEKRARI BLUTV İZLE (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  İyi ki doğdun Zeki Müren! (Sanat Güneşi 86 yaşında)
İyi ki doğdun Zeki Müren! (Sanat Güneşi 86 yaşında)