A24.com.tr » teknoloji » Siyah iPhone 7 modellerinde çizilmeye son

Siyah iPhone 7 modellerinde çizilmeye son

Siyah iPhone 7 modellerinde çizilmeye son

Çizilen iPhone 7 modellerine çözüm getirecek kaplama üretildi. Özellikle iPhone 7'nin simsiyah ve mat siyah modelleri düşünülerek üretilen kaplama, tıpkı bir jelatin gibi koruma sağlıyor.

 Apple bu yıl eylül ayında tanıttığı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus model telefonlarına yeni renk seçenekleri eklemişti.

Özellikle çok ilgi çeken mat siyah ve parlak siyah olan simsiyah modeli görenlerin beğenisini toplamayı başardı. Lakin Apple siyah model iPhone 7'ler için kötü bir uyarıda bulunarak kullanıcılarını üzdü.
Apple piyasaya çıkarttığı özellikle simsiyah olan iPhone 7 ve Plus modelleri için kullanıcılarına kılıf kullanmalarını önerdi. Yapısı itibari ile kolayca çizilebilen telefon kullanıcılarını zor duruma sokuyor. Böylece Apple'ın yeni piyasaya sürdüğü mat siyah ve simsiyah renge sahip modelleri kullanırken bir bebek hassasiyetinde kullanmaları gerekecek. Bu durum İphone 7 kullanıcılarının canını bir hayli sıkmakta.

Bu durumu fırsata çevirmek üzere kolları sıvayan üçüncü parti aksesuar üreticileri kolları sıvadı ve çözüm niteliğinde bir kaplama piyasaya sürdü. Bu kaplama bir jelatin gibi telefonun önüne ve arkasına kaplanıyor. İnce bir yapıya sahip kaplama bir jelatin gibi telefonun her tarafını çizilmelere karşı koruyor.

Böylece siyah ve simsiyah İphone 7 modellerini almak isteyen fakat çizilmesinden ötürü alamayan kullanıcılara da bir çözüm getirilmiş oldu.

YORUMLAR
  Madde madde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) anlatımı
Madde madde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) anlatımı