A24.com.tr » dizi haber » Sıfır Bir 6 sezon 3 bölüm izle blu tv sansürsüz full hd | Sıfır Bir 6 sezon 3 bolum link

Sıfır Bir 6 sezon 3 bölüm izle blu tv sansürsüz full hd | Sıfır Bir 6 sezon 3 bolum link

Sıfır Bir 6 sezon 3 bölüm izle blu tv sansürsüz full hd | Sıfır Bir 6 sezon 3 bolum link

Blu TV'nin sevilen dizisi Sıfır Bir "Bir Zamanlar Adana'da", yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki Sıfır Bir 6. sezon 3. bölüm izlemek isteyenler yeni bölüme nereden ulaşabilir?

Sıfır Bir 6. sezon 3. bölüm izle | Blu TV bünyesindeki sevilen Sıfır Bir dizisinin 6. sezonu başladı ve önceki sezonlar gibi yine büyük ilgi gördü. Peki Sıfır Bir 6. sezon 3. bölüm nereden izlenir? İşte Sıfır Bir dizisinin 6. sezonuyla ilgili tüm ayrıntılar...

6. sezonun ilk bölümü 8 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanmıştı. Dizinin 6. sezon 2. bölümü ise 15 Mayıs tarihinde izleyicilerle buluşmuştu.

Sıfır Bir 6. sezon 3. bölümde neler olacak?

Nesih'in ölmesinin şokuyla sarsılan mahalleli, büyük savaş için hazırlanmaya ve ellerini güçlendirmeye başlayacak. Paraları silah almak uğruna kaptıran Burak ve Cengo takımı da, mahalleli tarafından dışlanacak. Öte yandan, herkesi hazırlıksız yakalamak isteyen Gökhan ise yeni bir saldırı için harekete geçecek gibi görünüyor.

Savaş ile Cihat'ın bir araya geldiği hapishanede de yeni müdür ipleri eline almak için çeşitli yollar deneyecek.

SIFIR BİR 6. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Blutv'nin bir fenomen haline gelen dizisi Sıfır Bir merakla beklenen yeni bölümü ile 22 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19.01'de izleyici karşısında olacak.

SIFIR BİR 6. SEZON 2. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

SIFIR BİR 6. SEZON NEREDEN İZLENİR?

İnternet üzerinden milyonlara ulaşabileceğini kanıtlayan Sıfır Bir - "Bir Zamanlar Adana'da"dan sevenlerine müjde. İnternet dizileri arasında fenomen haline gelen ve şu an 6'ncı sezonu yayınlanan Sıfır Bir - "Bir Zamanlar Adana'da" dizisinin 6'ncı sezonu yalnızca blutv'de yayınlanıyor.

YORUMLAR
  Film ve dizilerden ilham alabileceğiniz gelinlikler
Film ve dizilerden ilham alabileceğiniz gelinlikler