A24.com.tr » dizi haber » Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle 41. bölüm tekrarı Full HD 20 Şubat 2019 | Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle 41. bölüm tekrarı Full HD 20 Şubat 2019 | Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle 41. bölüm tekrarı Full HD 20 Şubat 2019 | Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz bu haftaki 41. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki 41. son bölüm tekrarı nereden izlenir? Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisi  20 Şubat'ta 41. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 41. bölüm full tekrarı nasıl nereden izlenir? İşte ayrıntılar...

Son bölümde yaşananlar izleyicileri yine nefes nefese bıraktı.

Ayrılık da sevdaya dahil...

Nefes, Tahir’in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır.

Murat, Nazar’ı kaçırır. Nazar’ı Murat’ın sırtında Kaleli konağının kapısında gören Saniye, Tahir’den sonra bir oğlunun daha yanlış bir evlilik yapmasına izin vermeyecektir.

Tahir, Nefes ve Yiğit’i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır.

Dizinin son bölüm tekrarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ 41. BÖLÜM TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEN ANLAT KARADENİZ 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  En komik whatsapp konuşmaları
En komik whatsapp konuşmaları