A24.com.tr » magazin » Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ayrıldı mı? Neden? Evlilik tarihleri ne zaman?

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ayrıldı mı? Neden? Evlilik tarihleri ne zaman?

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ayrıldı mı? Neden? Evlilik tarihleri ne zaman?

Sosyal medya fenomeni olarak hayatımıza giriş yapan Selin Ciğerci ile futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra'nın ayrılık iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düşüyor.

 Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ayrıldı mı? Sosyal medyada paylaştığı paylaşımlar ile hayatımıza giriş yapan Selin Ciğerci ile sevgilisi Gökhan Çıra'nın ayrılık haberi magazin dünyasına bomba gibi düşüyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftin ayrılık sebebi merak edilirken, yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor. Düğün tarihinin netleştiren çiftin ayrılık sebebi kesin olarak bilinmiyor. Sosyal medya hesaplarında birbirini takip etmeyi bırakan çiftin neden ayrıldıkları hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ayrıldı mı? Neden? Evlilik tarihleri ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA AYRILDI MI?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, yazın düğün yapmayı planlıyordu ama güzel çifte nazar değdi. Selin ve Gökhan birbirlerini takibi bıraktı. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ayrıldı mı kesin olarak bilinmemekle birlikte çiftten açıklama bekleniyor.

SELİN CİĞERCİ NERELİDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Sosyal medyada Bebek Okan adıyla ünlenmişti... Selin Ciğerci, DJ'lik yaparak hayatını sürdürmektedir.

Selin Ciğerci'nin babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir.

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

Galatasaray alt yapısından yetişen Gökhan Çıra, 2016 yılında Beylerbeyi'ne transferini gerçekleştirdi. Sezon başında Diyarbekirspor'a transfer olan 21 yaşındaki Gökhan Çıra, bu sezon 4 maçta forma giydi.

YORUMLAR
   23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi