A24.com.tr » politika » Selahattin Demirtaş haber kanallarını eleştirdi

Selahattin Demirtaş haber kanallarını eleştirdi

Selahattin Demirtaş haber kanallarını eleştirdi

HDP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, kendisine ve partisinin seçim propagandasına yer vermeyen televizyon kanallarını eleştirdi.

24 Haziran seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan dışındaki adayların haber kanallarında çok az yer bulması sık sık tepkilere neden oluyor.

Halkların Demokratik Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Selahattin Demirtaş da konuyu gündeme taşıdı.

Demirtaş, Twitter hesabından dört haber kanalına da ayrı ayrı seslendi:

TRT: “Seçmenlerimizin vergilerini tek bir partinin propagandası için kullanmanız hem günah hem de suçtur. TRT’yi iktidarın borazanı haline getirip kul hakkı yiyen yöneticilere hakkımızı helal etmiyoruz. Yaptığınızın suç kısmıyla da, adil yargının bir gün ilgileneceğine inanıyorum.”

Habertürk: “TRT’yi anladık da özel kanalların çekincesi nedir? HDP ve Demirtaş haberleri yaptığınızda halen Hükümet’ten birileri, doğrudan sizi arayıp uyarıyor mu? Bizi yok sayarak seçimlerdeki adaletsizliği katmerli hale getirdiğinizin farkında mısınız?”

NTV: “24 Haziran seçimlerine HDP ve Demirtaş da giriyor ama sanırım sizin bundan haberiniz yok. Aksi takdirde ne diye bültenlerinizde bizimle ilgili haberler, tartışma programlarınızda bir HDP’li olmasın, değil mi (!) Kesin haberiniz yoktu, ama söylemiş oldum şimdi.”

CNN Türk: “Medyaya yönelik ağır bir baskı olduğu zaten görülüyor. Buna sizlerin gönüllü ambargosu da eklenince seçim kampanyası iyiden iyiye adaletsiz hale geliyor. HDP ve Demirtaş haberlerine de yer vermeyi düşünüyor musunuz?” 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin çocukken çektirdiği resimler ve bugünkü halleri
Ünlü isimlerin çocukken çektirdiği resimler ve bugünkü halleri