A24.com.tr » şans oyunları » Sayısal Loto sonuçları açıklandı 21 Ekim 2017 - Milli Piyango İdaresi (21.10.2017)

Sayısal Loto sonuçları açıklandı 21 Ekim 2017 - Milli Piyango İdaresi (21.10.2017)

Sayısal Loto sonuçları açıklandı 21 Ekim 2017 - Milli Piyango İdaresi (21.10.2017)

Şans oyunlarının en popüleri olarak bilinen Sayısal Loto'nun 21 Ekim tarihli çekilişi tamamlandı. İşte çekiliş sonucu çıkan sayılar ve büyük ikramiye ile ilgili ayrıntılar...

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından her hafta cumartesi günleri düzenlenen şans oyunu Sayısal Loto'nun 1093. haftasının çekilişi gerçekleşti. Yüklü miktardaki büyük ikramiye bir kişiye isabet etti. O talihli Antalya'nın Manavgat ilçesinden.

Sayısal Loto çekilişi dün gecenin heyecanlı anlarından birine sahne oldu. Yurttaşlar ikramiyeyi kazanıp kazanmadığını öğrenmek için Milli Piyango İdaresi (MPİ) sitesini ve Sayısal Loto sonuçlarını kontrol ediyor.

İşte çekiliş sonuçları ve ikramiye miktarlarıyla ilgili detaylar...

21 EKİM 2017 SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Aşağıdaki tabloda Sayısal Loto'nun 21 Ekim çekilişinin ikramiye dağılımını bulabilirsiniz.

07, 12, 26, 29, 31, 36 

SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto ikramiyelerinin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkod, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden, (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden, (6) bilenlere ise, ikramiyeleri Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

YORUMLAR
  Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...
Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...