A24.com.tr » dizi haber » Savaşçı yeni sezon ne zaman | Savaşçı 4 sezon ne zaman başlıyor? | Savaşçı dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Savaşçı yeni sezon ne zaman | Savaşçı 4 sezon ne zaman başlıyor? | Savaşçı dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?

Savaşçı yeni sezon ne zaman | Savaşçı 4 sezon ne zaman başlıyor? | Savaşçı dizisi yeni sezon ne zaman başlıyor?

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı'nın takipçileri, dizinin yeni sezonunu merakla bekliyor. Peki Savaşçı 4. sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi yeni sezonu ne zaman?

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu gibi ünlü oyuncuların başrolünde yer aldığı Savaşçı dizisi, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak 76. bölümü yayınlandıktan sonra sezon finali yapan dizinin takipçileri, yeni sezon bölümlerinin hangi tarihte başlayacağını araştırmaya başladı. Peki Savaşçı 4 sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisinin yeni sezonuyla ilgili ayrıntılar haberimizde...

Bordo Berelilere mensup efsanevi Kılıç Timi'nin hikayesinin anlatıldığı Savaşçı dizisinin çekimleri Eskieşhir'de yapılıyor. Söz'ün final yapmasıyla ekranlardaki tek asker dizisi sıfatına sahip olacak Savaşçı'nın 4. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor.

SAVAŞÇI 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay ise geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarla Savaşçı hayranlarını heyecanlandırdı. Yeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen yakışıklı oyuncu tanıtım çekimlerinin yapıldığı söyledi.

Sözlerine “Sette çalışmalar 20 Eylül gibi başlayacak. Ekim ayının ilk veya ikinci haftasında ise yayında olması planlanıyor… Tatil bu sene herkes için uzun sürdü. Normal kış dizileri için daha doğrusu. Tatil bitti şimdi, çalışmalar başlıyor. Kanal çekimini yaptık geçen gün. Eylül sonu gibi, 20’si gibi çekimlere başlayacağız. Kısmetse de Ekim’in ilk haftası veya ikinci haftası yayında olacağız” diyerek devam eden Berk Oktay herkesin beklediği tarihi net olmasa da vermiş oldu.

Yani Savaşçı'nın yeni sezon çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak ve Savaşçı 4. sezon Ekim ayında Fox ekranlarındaki yerini alacak.  

YORUMLAR
  Google adımlarımızı takip ediyor
Google adımlarımızı takip ediyor