A24.com.tr » dizi haber » Savaşçı 26. Yeni bölüm fragmanı

Savaşçı 26. Yeni bölüm fragmanı

Savaşçı 26. Yeni bölüm fragmanı

Savaşçı 25. bölümü ile ekranlara gelirken izleyenler heyecan fırtınasına kapıldı. Savaşçı 26. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sonraki bölümde neler yaşanacak?

 Savaşçı 26. Yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından araştırılıyor.

Savaşçı 25. Son bölüm izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen diziler arasında yer alan Savaşçı oyuncuları arasında Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yakın zamanda Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu katıldı. Savaşçı son bölümde Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını arar. Bu arada karargaha Yüzbaşı Haydar’la ilgili gelen bilgi herkesi endişelendirir. Yörük Haydar’ın intikam peşine düşeceğini anlayan Albay Kopuz, Kağan’ı onu durdurması için görevlendirir. Kağan ve Aslı’nın söz merasimi için süren hazırlıkları ise sonunda biter. Kızı Albay Kopuz isteyecektir, kimden isteyeceği ise tam bir sürprizdir. Savaşçı yeni 26. Bölüm fragmanı ve Savaşçı son 25. Bölüm izleme linki haberimiz içerisinde yer alacak.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM ÖZETİ

Savaşçı’da gerilim devam ediyor!

Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını arar. Bu arada karargaha Yüzbaşı Haydar’la ilgili gelen bilgi herkesi endişelendirir. Yörük Haydar’ın intikam peşine düşeceğini anlayan Albay Kopuz, Kağan’ı onu durdurması için görevlendirir.

Kağan ve Aslı’nın söz merasimi için süren hazırlıkları ise sonunda biter. Kızı Albay Kopuz isteyecektir, kimden isteyeceği ise tam bir sürprizdir...

YORUMLAR
  Kuru gözden koruyacak 10 kış önerisi
Kuru gözden koruyacak 10 kış önerisi