A24.com.tr » teknoloji » Samsung Galaxy Watch Active Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ve özellikleri

Samsung Galaxy Watch Active Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ve özellikleri

Samsung Galaxy Watch Active Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ve özellikleri

Samsung teknolojik saatlerinde yenilenmeye devam ediyor. Son olarak Galaxy Watch Active'ın özellikleri hakkında yeni bilgiler geldi.

 Samsung'un yeni saati için yeni bilgiler geldi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı saat endüstrisinde kendisine hatırı sayılır bir yer edinmiş durumda. Gear S serisi akıllı saatlerle kendini ispatlamayı başaran şirket, 2018 yılında satışa sunduğu Galaxy Watch ile şu ana kadarki en donanımlı akıllı saatini tüketicilere sunmuş oldu.

Galaxy Watch, klasik kadranlı saatlerden vazgeçmek istemeyen ancak akıllı saat deneyiminden de mahrum kalmak istemeyenler için tasarlanmış saatti. Bu nedenle tüm tüketicilere hitap etmiyordu. Pek çok Samsung hayranının gözü, 2017 yılında tanıtılan Samsung Gear Sport modelinin yeni sürümüne çevrilmiş durumda.


Buna göre Galaxy Watch Active; 1.3 inçlik 360x360 çözünürlüklü bir ekrana, Tizen 4.0.0.3 işletim sistemine, 230mAh bataryaya, 5V/1.0A şarj desteğine, GPS, NFC, kalp hızı monitörüne, mikrofona, hoparlöre, LTE desteğine (opsiyonel) ve Wi-Fi/Bluetooth 4.2 bağlantı desteğine sahip olacak.

YORUMLAR
  Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı
Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı