Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Ronaldinho futbolu bıraktığını açıkladı

A24.com.tr » spor » Ronaldinho futbolu bıraktığını açıkladı
Ronaldinho futbolu bıraktığını açıkladı

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli oyuncularından biri olarak kabul edilen efsane isim Ronaldinho, aktif futbol kariyerini noktalama kararı aldı.

Yeşil sahalara bu yılın ilk büyük vedası efsane bir futbolcudan geldi.

Barcelona ile futbol tarihine damga vururken, Messi ve Neymar gibi günümüz yıldızlarına idol olan Ronaldinho futbola veda etti.

Ronaldinho’nun abisi Roberto Asis, Ronaldinho’nun emekli olacağını açıklarken, vedası için büyük bir proje planladıklarını, O Globo’ya açıkladı:

“Futbolu bıraktı. Artık bitti. Ona güzel bir veda yapalım. Dünya Kupası’nın ardından, belki Ağustos’ta, olması gerektiği gibi görkemli.

“Brezilya, Avrupa ve Asya’da organizasyonlar yapacağız. Brezilya Milli Takımı ile de çalışacağız.

“Nike bu projede bizimle birlikte olacak, ancak detaylar henüz belli değil. Şimdilik bir çalışma programı ayarılıyoruz. 10 yıldır Barcelona’nın elçisi. 3 organizasyon belirlendi. Bunlardan ilki 1 Mart’ta Meksika’da olacak.” 

Barcelona Kulübü, Ronaldinho’nun fotoğrafını paylaşarak, “Camp Nou’nun gülümseyen sihirbazı. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı. Kulüp ayrıca, ‘günaydın gol’ başlığıyla birlikte eski futbolcusu Ronaldinho’nun 2005-2006 yılında Real Madrid ile oynanan ve kazanılan 3-0’lık maçtaki golünü paylaştı.

MİLAN: GÜNÜN ADAMINDAN GÜNÜN GOLÜ

İtalyan Milan Kulübü de, ‘Günün adamından günün golü’ başlığı altında eski futbolcusu Ronaldinho’nun golünü paylaştı. İnter ile oynanan ve Ronaldinho’nun golüyle maçtan galip ayrılan kırmızı siyahlı ekip bu golü takipçilerine sundu.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ: FARKLI BİR GEZEGENDEN

“Farklı bir gezegenden” başlığı atan Şampiyonlar Ligi resmi hesabı da, Ronaldinho’nun grafik halinde düzenlenmiş görüntülerini paylaştı.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler