A24.com.tr » ekonomi » Rockwell Automation'da atama

Rockwell Automation'da atama

Rockwell Automation'da atama

Rockwell Automation’da pazarlama iletişim müdürü olarak görev yapan Hülya Kalyoncu, Nisan 2022 itibarıyla META Bölgesi Pazarlama Uzmanı ve META PR Lideri pozisyonuna atandı.

Dünyanın endüstriyel otomasyon ve dijital dönüşüm alanında uzman en büyük şirketlerinden Rockwell Automation’da 2011 yılından bu yana pazarlama iletişimi alanında görevini sürdüren Hülya Kalyoncu, Nisan 2022 itibarıyla markanın META Bölgesi Pazarlama Uzmanı ve META PR Lideri görevini üstlendi.

Yeditepe Üniversitesi, işletme yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlayan Hülya Kalyoncu, profesyonel kariyerine 2007 yılında pazarlama alanında başlamıştır.  2011 yılında Rockwell Automation pazarlama iletişim müdürlüğü görevini üstlenen Kalyoncu, Rockwell Automation’da 10 yıldır aynı pozisyonda görev yapıyordu. Nisan 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere META Bölgesi Pazarlama Uzmanı ve META PR Lideri görevine atandı.

Rockwell Automation Hakkında:

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), endüstriyel otomasyon ve dijital dönüşüm alanında global lider konumundadır. İnsanın hayal gücünü teknolojinin potansiyeli ile bir araya getirerek mümkün olanın ötesine geçiyor ve bu süreçte dünyayı daha verimli ve sürdürülebilir hâle getiriyoruz. Milwaukee, Wisconsin merkezli Rockwell Automation olarak, 100’ü aşkın ülkede müşterilerimize hizmet verme amacına derinden bağlı yaklaşık 25.000 sorun çözme uzmanına istihdam sağlıyoruz. Endüstriyel kurumlar genelinde The Connected Enterprise’ı nasıl hayata geçirdiğimiz konusunda daha fazla bilgi edinmek için www.rockwellautomation.com adresini ziyaret edin.

YORUMLAR
  Geminid meteor yağmuru ne zaman başlayacak?
Geminid meteor yağmuru ne zaman başlayacak?