Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Real Madrid - Roma Uluslararası Şampiyonlar Kupası saat kaçta hangi kanalda izlenecek?

A24.com.tr » spor » Real Madrid - Roma Uluslararası Şampiyonlar Kupası saat kaçta hangi kanalda izlenecek?
Real Madrid - Roma Uluslararası Şampiyonlar Kupası saat kaçta hangi kanalda izlenecek?

İspanyol devi Real Madrid ile İtalyan temsilcisi Roma, Şampiyonlar Kupası'nda kozlarını paylaşıyor. Real Madrid-Roma Şampiyonlar Kupası maçı ne zaman hangi kanalda izlenecek?

Avrupa futbolunun devleri ABD'de düzenlenen Şampiyonlar Kupası'nda sahaya çıkıyor. Günün programında Real Madrid ile Roma karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Real Madrid-Roma Şampiyonlar Kupası karşılaşması için araştırmalarını sürdürüyor.

Maçı izlemek isteyenler, "Real Madrid-Roma maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor.

Real Madrid-Roma maçı ile Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda heyecan devam edecek. 8 Ağustos Çarşamba, TSİ 03.05'te Metlife Stadyumu'nda oynanacak maç Tivibu Spor 2'den canlı izlenebilecek.

Julen Lopetegui yönetiminde yeni sezona hazırlanan Real Madrid iki hazırlık maçı oynadı. Eflatun-Beyazlılar Manchester United'a 2-1 yenilirken, Juventus'u 3-1 ile geçti.

AS Roma oynadığı 3 hazırlık maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Avellino ile 1-1 berabere kalan takım, Tottenham Hotspur'a 4-1 yenildi. Roma son hazırlık maçında ise Barcelona'yı 4-2 yenmeyi başardı.

Lopetegui yönetimindeki Madrid ekibi Vinicius Junior ve Alvaro Odriozola'yı kadrosuna kattı. Takımdan ayrılan isimler ise Cristiano Ronaldo, Omar Mascarell, Lucas Torro, Philipp Lienhart ve Achraf Hakimi oldu.

Eusebio Di Francesco yönetimindeki Roma kadrosunu Robin Olsen, Bryan Cristante, Javier Pastore, Justin Kluivert, Ante Coric ve Jonathan Silva ile güçlendirirken, Alisson, Ezequiel Ponce, Radja Nainggolan, Lorenzo Di Livio, Leandro Castan ve Seydou Doumbia ise takımdan ayrılan isimler oldu. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler