A24.com.tr » teknoloji » PUBG, iOS ve Android için çıktı! Ücretsiz mi? Nasıl indirilir?

PUBG, iOS ve Android için çıktı! Ücretsiz mi? Nasıl indirilir?

PUBG, iOS ve Android için çıktı! Ücretsiz mi? Nasıl indirilir?

PlayerUnknown's Battlegrounds'ın mobil oyunu iOS ve Android kullanıcıları için indirilmeye sunuldu.

Sevilen Battle Royale oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds, diğer adıyla PUBG'nin mobil sürümü oyun severlere sunuldu.

Anlık olarak oyunu hem Android cihazlaradn hemde İOS sürümüne sahip telefonlardan indirebilirsiniz. Tencent tarafından yayınlanan PUBG Mobile, Windows PC, Xbox One platformlarında olduğu gibi 100 kişilik hayatta kalma modunu tam anlamıyla işlemeyi hedefliyor.

App Store açıklaması, oyunun PC sürümünü “mükemmel bir şekilde yeniden yarattığını” ve ekip iletişimi için sesli sohbeti içerdiğini söylüyor. Ek mobil optimizasyonlar, araçların otomatik olarak alınması, hedef asistanı ve sürüş için direksiyon ve pedallar da dahil olmak üzere çeşitli ekran kontrolleri oyunda mevcut.

PUBG Mobile için iOS 9.0 veya daha yenisini gerekli. iPhone 5S’e kadar desteklenen oyun, iPhone 6 ve üzeri cihazlar için öneriliyor. Oyunun Android sürümü, Android 5.1.1 Lollipop ve üzeri sürümleri destekliyor. En az 2GB RAM’e sahip olan bir cihaza sahip olmanız öneriliyor. Oyun, Google Play listelemelerine göre 500’den fazla Android cihazını desteklemektedir.

PUBG Mobile ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oyunu Android cihazlarda 674 MB, iOS’ta ise 892 MB şeklinde. Oyun her iki işletim sisteminde de ücretsiz olarak sunulduğunu hatırlatalım. Oyunun PC fiyatı ise 69TL.

YORUMLAR
  Yılbaşında gideceğimiz mekana göre kıyafet seçimimiz nasıl olmalı? (Yılbaşında ne giymeli?)
Yılbaşında gideceğimiz mekana göre kıyafet seçimimiz nasıl olmalı? (Yılbaşında ne giymeli?)