A24.com.tr » ekonomi » PayTR yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

PayTR yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

PayTR yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Ödeme şirketi PayTR'da yönetim değişiklikleri...

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle müşterilerinin ve tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran ödeme şirketi PayTR, deneyimli isimleri ekibine katarak güçlenmeye devam ediyor. PayTR'ın yeni teknolojiden sorumlu genel müdür yardımcısı Salim Dervişoğlu olurken, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına İsmail Sevinç, Finans ve Muhasebeden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Alper Tekben, Ürün Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Zafer Latif getirildi.
 
Türk mühendislerinin geliştirdiği yenilikçi ürün ve çözümler sunan ödeme kuruluşu PayTR'ın satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı İsmail Sevinç, teknolojiden sorumlu genel müdür yardımcısı Salim Dervişoğlu, finans ve muhasebeden sorumlu genel müdür yardımcısı Alper Tekben, ürün yönetiminden sorumlu genel müdür yardımcısı Zafer Latif oldu.
 
İsmail Sevinç kimdir?
İşletme ve yönetim bölümünden mezun olduktan sonra MBA eğitimini de tamamlayan İsmail Sevinç, profesyonel iş hayatına bilişim sektöründe başladı ve ilk olarak Metis'te HP ve Microsoft satış operasyonlarında görev aldı. Sonrasında telekomünikasyon sektöründe iş hayatına devam eden Sevinç, çok lokasyonlu network projelerinin satışında proje liderliği ve yöneticilik görevlerinde bulundu. E-ticaret alanında kendi işini yapmak amacıyla bilişim sektörüne veda eden Sevinç, e-ticaret süreçlerinde kendini geliştirdikten sonra, kurumsal hayata geri dönüş yaparak 2017 yılında fintek sektörüne adım attı. Sevinç, Up Group bünyesinde iPara şirketinde satış direktörlüğü yaptıktan sonra, 2018 yılında PayTR'da yine satış direktörü olarak göreve başladı. İzmir merkezli bir ödeme kuruluşu olan PayTR‘ın İstanbul satış ve pazarlama ofisini kuran ve 2018 yılından itibaren PayTR'ın satış ve pazarlama birimlerini yöneten Sevinç, 2019 yılından bu yana görevine Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ediyor.
 
Salim Dervişoğlu kimdir?
Bilişim teknolojileri yüksek lisans eğitimini tamamlayan Salim Dervişoğlu, çalışma hayatına 2006 yılında Linux sistem yöneticisi olarak başladı. Sonrasında PeakGames, SuperOnline ve GittiGidiyor'da görevler aldı ve 2018 yılında İzmir'e yerleşerek, yurt içinde ve yurt dışında firmalara sistem, devops ve güvenlik alanında danışmanlık hizmeti verdi. Ardından PayTR'da sistem ve güvenlik müdürü olarak işe başlayan Dervişoğlu, 2021 Haziran ayından bu yana PayTR'da Teknolojiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yerine getiriyor.
 
Alper Tekben kimdir?
İktisat bölümü mezunu olan Alper Tekben, ödeme kuruluşlarındaki profesyonel iş hayatına 2013 yılında PayU Türkiye'de başladı. Tekben, kuruluşun finansal operasyonlar ve finans departmanlarında yöneticilik görevi üstlendi, birçok önemli proje ve komitelerde görev aldı. 2020 Eylül ayında PayTR'a Finans ve Muhasebeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Tekben, aynı zamanda Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) Etik Komitesi Üyesi olarak görev alıyor. Tekben, evli ve bir çocuk babası.
 
Zafer Latif kimdir?
Bilgisayar programcılığı üzerine eğitim alan Zafer Latif, kuruluşu itibariyle PayTR'da görev başladı. Bugüne kadar PayTR'da yeni teknolojilerin şirket içine entegre edilmesi ile tüm ödeme altyapılarının oluşturulması konularında aktif rol alan Latif; kuruluş lisanslaması ve uyum süreçleri, 6493 kanun tebliği, KVKK, PCI DSS gibi süreçlerin oluşturulmasında bulundu.  Tüm iş ortaklıklarının teknik konularından sorumlu olan Latif, geçmişten bugüne ödeme kuruluşlarının tüm altyapı ve ürünleriyle ilgili 11 yıllık deneyimiyle sektörde ses getirecek dijital dönüşümlere imza attı. İş ortaklıkları kurulurken PayTR'ı farklı noktalara taşıyarak gelişime önemli katkılarda bulundu. Günümüz değişen koşullarında finansal teknoloji sektörünün vazgeçilmez konuları arasında yer alan ürün yönetimi ve teknoloji ekiplerinin birbirinden ayrılmasıyla Zafer Latif; 2021 Haziran ayından bu yana görevine Ürün Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ederek, ürün tarafındaki sınırsız bilgi birikimini yeni görevinde kullanıyor.

YORUMLAR
  Instagram paylaşımlarınız karakterinizi ortaya veriyor!
Instagram paylaşımlarınız karakterinizi ortaya veriyor!