A24.com.tr » eğitim » Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği sınav sonuçlarını merak ediyor. İşte, ÖGG sınav sonuçlarının açıklanma tarihi.

Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar 4 Şubat'ta girdikleri Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçlarını merakla bekliyor. 

Son zamanların en gözde ve yoğun talep gören meslekleri arasında ön sıralarda yer alan Güvenlik Görevlisi mesleğini yapacak adaylar İlk etapta Özel Güvenlik Kursu ile mesleği öğreniyorlar ardından da Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi Sınavına katılıyorlar. Özel Güvenlik Sertifikalarını, ayrıca kimliklerini alıp istedikleri yerlerde işe başlama hakkına sahip oluyorlar. Güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar, güvenlik görevlisi kursları ile hem meslek öğreniyor hem de sınavdaki başarı derecelerine göre iş potansiyeline sahip oluyorlar.

Güvenlik Görevlisi kursları ile hem meslek öğreniliyor hemde sınavdaki başarı derecelerine göre iş potansiyeli sunuyor. Son olarak Özel Güvenlik 73. Temel Eğitim ve 49. Yenileme Eğitimi Sınavlarının ardından sıra Özel Güvenlik 74. Temel Eğitim ve 50. Yenileme Eğitimi Sınavına geldi. Söz konusu sınav 4 Şubat 2018 tarihinde saat 10.00'da yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 4 Şubt 2018 Pazar günü 10.00’da yapılan özel güvenlik sınavı henüz açıklanmadı. 74. Özel Güvenlik sınav sonuçları konusunda detayları araştıran vatandaşlar, sonuçları kurumun internet sitesi üzerinden öğrenebilecek. Özel güvenlik alanında hizmetini sürdüren ya da yenileme yapmak isteyen birçok kişiyi yakından ilgilendiren 50. Özel Güvenlik sınav sonuçları, TC Kimlik Numarası ile öğrenilebilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 4 Şubat 2018 Pazar günü 10.00'da gerçekleştirilen Özel Güvenlik 74. Temel Eğitim 50. Yenileme Eğitimi Sınav Sonuçlarının açıklanma tarihleri belli olmadı. Özel güvenlik sınav sonuçlarını görüntülemek için TC Kimlik No ile sorgulama yapmanız gerekmektedir. Aşağıdaki özel güvenlik sınav sonucu linkine tıklayarak Özel Güvenlik Temel Eğitim Sınav Sonucu sayfasına yönlendirileceksiniz. TC kimlik no ve Güvenlik numarasını ve sınavınızı doğru girerek özel güvenlik sınav sonuçları görüntülemeniz mümkün olacaktır.

 

 

YORUMLAR
  Aşk-ı Roman dizisi kalite ve rating sonuçlarıyla herkesi şaşkına çevirdi!
Aşk-ı Roman dizisi kalite ve rating sonuçlarıyla herkesi şaşkına çevirdi!