A24.com.tr » şans oyunları » On Numara ne zaman saat kaçta çekiliyor

On Numara ne zaman saat kaçta çekiliyor

On Numara ne zaman saat kaçta çekiliyor

Her Pazartesi günü çekilen On Numara sonuçları merak ediliyor. Peki On Numara ne zaman saat kaçta çekilecek? Geçen hafta hangi numaralar kazandı? İşte bütün detaylar...

Milli Piyango İdaresi tarafından her Pazartesi gerçekleştirilen On Numara'nın ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki sonuçlar ne zaman saat kaçta açıklanacak? Geçtiğimiz hafta ne kadar devir gerçekleşti? İşte merak edilen haberin bütün detayları ve ortaya çıkan bilgileri...

16 TEMMUZ ON NUMARA SONUÇLARI

On Numara çekilişinde haftanın sayıları belirlendikten sonra Milli Piyango İdaresi tarafından sonuçlar resmi sitede yayımlanacak. Haftanın kazananlarının hangi şehirden olduğu ve ne kadar ikramiye kazandıklarını gösterecek olan On Numara sonuçları, yaklaşık olarak 21.30 ile 21.45 arasında aşağıdaki linkten MPİ tarafından yayınlanacak. Sonuçlar yayınlandıktan sonra sayfamızda sizlerle paylaşacağız.

GEÇEN HAFTANIN ON NUMARA SONUÇLARI

On Numara oyununun 831. hafta çekilişi yapıldı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen oyunun bu haftaki çekilişinde kazandıran numaralar 7, 14, 21, 23, 25, 31, 32, 37, 38, 43, 44, 46, 52, 53, 61, 62, 69, 71, 73, 75, 76 ve 80 olarak belirlendi.

On Numara oyununun bu haftaki çekilişinde 10 bilen 2 kişi 154 bin 802'şer lira ikramiye kazandı. Bu haftaki çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerin kuponlarını İstanbul'un Kağıthane, Aydın'ın Çine ilçelerinden yatırdıkları belirlendi.

YORUMLAR
  Daha önce görülmemiş eski İstanbul fotoğrafları
Daha önce görülmemiş eski İstanbul fotoğrafları