A24.com.tr » magazin » Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Fener Ol kampanyasında Fenerbahçe'ye bağış toplamak çıktığı programda Rıdvan Dilmen ile olan anısınıyla gündeme gelen Nursel Engin'nin kim olduğu merak konusu oldu. Peki Nursel Engin kimdir, nereli?

Nursel Ergin, İstanbul'da 30 Temmuz 1980'de doğdu. Murat adından bir ağabeyi vardır. 2 yaşında ailesi tarafından ağabeyi ile birlikte yetiştirme yurduna bırakıldı. 11 yaşına geldiğinde bir akrabası koruyucu aile olarak ağabeyiyle onu yurttan aldı.

Nursel Ergin, 18 yaşında geldiğinde Murat Çınar ile dünya evine girmiştir. Bu evlilikten Begüm Çınar adında bir kızı vardır. Begüm, Kadir Has Üniversitesi'nde İç Mimarlık bölümünü okumaktadır. 

 

Ergin, 2008 senesinde Acun Ilıcalı'nın ‘Var mısın Yok musun?’ adlı yarışmaya katılarak ilk defa televizyona çıkmış ve herkes tarafından tanınmıştır. Kısa sürede gerek anlattığı hayat hikayesiyle gerek güler yüzü ve samimiyetiyle insanların içini ısıtmıştır.

Yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine can vermiştir. Dizi deneyiminin ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla yeniden ekranlara gelmiştir. 39 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show Tv ekranına transfer olup ve Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu yapmıştır.

2017 yılında ise Murat Akyer ile evlenmiştir. 

YORUMLAR
  Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan önemli isim yeni dizi ile anlaştı!
Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan önemli isim yeni dizi ile anlaştı!