A24.com.tr » medya » Nur Viral kimdir neden boşandı ?

Nur Viral kimdir neden boşandı ?

Nur Viral kimdir neden boşandı ?

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının sunucusu Nur Viral kimdir nereli kaç yaşında?

Hayatta Her Şey Var sunucusu Nur Viral kimdir? Beyaz TV'de hafta içi her gün yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının sunucusu Nur Viral, izleyiciler tarafından merak ediliyor.

İşte başarılı sunucu Nur Viral hakkında merak edilenler...

NUR VİRAL KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan sunucu Nur Viral, eğitim hayatını da İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite mezunu olan sunucu yayın hayatına ilk olarak 1993 yılında başlamıştır.

Çeşitli radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği yapmış olan Nur Viral, aynı zamanda Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusudur. Sağlık programı sunmaya ilk olarak Tatlıses TV'de başlayan Nur Viral, uzun yıllar "Hayat Ağacı" adlı sağlık programının sunuculuğunu yapmıştır.

Özel radyoların açılmasıyla birlikte yayın hayatına başlayan Nur Viral, farklı radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği görevlerini üstlenmiştir.

Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusu olan Viral, Tatlıses TV ile başladığı Sağlık programları serüvenine uzun yıllar muhtelif kanallarda devam etmiştir.

Nur Viral, 5 yıl boyunca, HAYAT AĞACI isimli kadın kuşağı programını Tatlıses TV ve ortak yayın yapan 40 yerel televizyon aracılığı ile izleyiciye ulaştırmıştır.

Ünlü sunucu sırasıyla Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve BEYAZ TV olmak üzere pek çok farklı kanalda yemek ve sağlık programları yapmıştır.

Yemek yapmayı ve dünya mutfakları hakkında bilgi edinmeyi çok seven Viral, aynı zamanda bir Türk Sanat Müziği aşığıdır.

Güzel sunucu halen hafta içi her gün 11:00’da BEYAZ TV ekranında yayınlanan HAYATTA HER ŞEY VAR isimli kadın kuşağı programının sunuculuğunu yapmaktadır.

CEMİL ERTEM İLE EVLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem, 2016 yılında Beyaz TV'nin güzel sunucusu Nur Viral ile dünya evine girdi.

Beyaz TV'nin popüler programı 'Hayatta Her Şey Var' adlı programın güzel sunucusu Nur Viral, sürpriz bir aşka yelken açmış, gönlünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem'e kaptırmıştı. Yakın bir zamanda ortak dostları aracılığıyla tanışan ikilinin ilişkisini evlilik kararıyla noktaladıklarını Superhaber duyurmuştu.

Cemil Ertem ve Nur Viral, Roma Büyükelçiliği'nde nikah masasına oturdu.

YORUMLAR
  Kraliyet ailesi mensuplarının uyması gereken tuhaf kurallar silsilesi...
Kraliyet ailesi mensuplarının uyması gereken tuhaf kurallar silsilesi...