A24.com.tr » medya » Nöbet 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 4. bölümde neler yaşandı | sansürsüz tüm bölümler izle

Nöbet 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 4. bölümde neler yaşandı | sansürsüz tüm bölümler izle

Nöbet 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 4. bölümde neler yaşandı | sansürsüz tüm bölümler izle

Yüzbaşı Yiğit baş düşmanını öldürerek intikamını alırken eşi Zeynep ile evliliklerini kurtarmak için yeni bir mücadelenin içine girişiyor.

 Nöbet 4. bölüm izle! Ekranların yeni dizisi Nöbet'te nefes kesecek dakikalar yaşanmaya devam ediyor.Barış Binbaşı'nın şehitlerle gerçekleşen çatışmada şehit düşen Remzi Duran'ın ailesine ölüm haberini verdiği sahneler izleyenlere duygu dolu anlar yaşatıyor.Bölge halkıyla tanışmaya devam eden Jennifer, Arkeolog görünümü altında yeni planlar yapmaya devam ediyor.Yörenin güçlü isimlerinden Ziya Cevran ile tanışan Jennifer'in yeni hedefi terör örgütüne verdiği destek ile tanınan Zilfo oluyor.Postacı Namık'a saldıran Ferit jandarma tarafından gözaltına alınırken Binbaşı Barış ile Ziya Cevran tekrar karşıs karşıya geliyor. Dizinin yeni bölümüni izlemek isteyenler Show TV canlı izleme linkinden yeni bölüme ulaşabilecekler.İşte Nöbet 4. bölüm izle! Jennifer'in yeni planı ne? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

NÖBET YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Show TV ekranlarının merakla takip edilen yeni dizisi Nöbet 4. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.Teröristlerin elinde bulunan esirlerin kurtarılması sonrasında şehit düşen Remzi Duran'ın ailesini ziyarete gittiği sahneler hüzün dolu dakikalar yaşatıyor.Binbaşı Barış ile Ziya Ceyran arasında yaşanan gerilim tırmanmaya devam ediyor.Yüzbaşı Barış eşini kurtardıktan sonra onu bekleyen yeni mücadele ise ailesi oluyor.

NÖBET 4.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Binbaşı Barış Kalender, teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Remzi Duran’ın ailesine bu acı haberi vermek için yola çıkar. Duygu dolu bu anlarda Barış Binbaşı avuçlarında tuttuğu asil Türk bayrağıyla kapıyı çalar.

Hatay’da ise ortalık iyice karışır. Postacı Namık’a acımasızca saldıran Ferit Cevran’ı Jandarma gözaltına alır. Bu olay Binbaşı Barış ve Ziya Cevran’ı tekrar burun buruna getirir. İmkânsız görünen Namık ve Selvi aşkı nasıl sonuçlanacak?

Uzun süredir ensesinde olduğu Jiyan’ı ortadan kaldıran Yüzbaşı Yiğit, evliliğini kurtarabilecek mi? Zeynep Alkan’ın özlem dolu gözyaşları izleyicilere duygulu anlar yaşatacak…

Hatay’a gelen Jennifer ise, bölgeden bilgi toplamaya ve bölge halkıyla tanışmaya devam ediyor. Tüm misafirperverliğiyle arkeolog sandıkları bir yabancıya kucak açan Elmalı halkı, Jennifer’ın hain planlarından bihaber. O ise hedefine adım adım yaklaşmakta. Ziya Cevran’ın ardından şimdi de bölgenin terör örgütü temsilcisi Zilfo ile görüşüyor.Jennifer bölge halkıyla tanışmaya devam ederken Arkeolog gizemini korumaya devam ediyor.Karokol üzerinde gerçekleştirmek üzere planlar yapan Jennifer'ın kimliğinin ortaya çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
  Ünlülerin gerçek isimleri
Ünlülerin gerçek isimleri