A24.com.tr » survıvor » No 309 62. bölüm fragmanı yeni son fox

No 309 62. bölüm fragmanı yeni son fox

No 309 62. bölüm fragmanı yeni son fox

No 309 61. bölüm ile ekranlara geldi. Heyecan fırtınasının yaşandığı bölüm izleyenleri mest etti. No 309 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu.

 Ekranların sevilen romantik komedi dizisi No: 309 62. yeni bölüm fragmanları yayınlandı.

Yıllar sonra çıkıp gelen Lale'nin babası ailede büyük şaşkınlık yaratır. Songül ve kızlarını geri kazanmak için hemen karşı apartmana taşınanan Yıldırımın işi hiçte kolay olmayacaktır. No: 309 heyecan dozu yüksek yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

NO: 309 61. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldırım’ın karşı eve taşınması, başta Songül olmak üzere herkesi şoka sokar. Bu durumu kabullenemeyen Songül, Yıldırım’ı göndermek için plan program yapmaya başlar. Ama Yıldırım’ın pes etmeye niyeti yoktur. Bu arada Onur’un kendisinden bir şeyler sakladığını anlayan Lale bir araştırma içine girer. Acaba gerçeği öğrenebilecek midir?
No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Bocuk 2017-09-30 01:50:52

    Aile dizisi izledigimizi dusunuyorduk.ancak onur karakterine ne yapmaya calisildi bilmiyor ve cok cirkin buluyorum hangisini tercih edecekve cocuklar ne olacak gunumuze yakisir bir senaryo .onurun cocugu arastirmadan kolayca kabullenmesi ve ozge karakteriyle yavas yavas yakinlasmasi bizleri cok esliligemi ozendirmek isteniyor diye endiseyle izliyoruz .yada cocuklardan vazgecemiyecegine gore ya lale ysda ozge karakterninin olmesi.senaristlermizi dogruyu bulmalar konusunda uyaririz.sksi halde dizi hixla finale gider.kolay geldin.dizi konusu itibariyle bizlere bir numara buyuk.

  Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!
Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!