A24.com.tr » medya » Netflix Türkiye Nisan ayı neler yayınlanacak | Hangi diziler - filmler var | Marvel dizileri kalktı mı

Netflix Türkiye Nisan ayı neler yayınlanacak | Hangi diziler - filmler var | Marvel dizileri kalktı mı

Netflix Türkiye Nisan ayı neler yayınlanacak | Hangi diziler - filmler var | Marvel dizileri kalktı mı

Türkiye'de özellikle dizi piyasasına hızlı bir giriş yapan Netflix önemli dizileri bünyesine katmaya devam ediyor.İlk yerli yapım olan Hakan:Muhafız izleyenler tarafından geçer not almayı başarmıştı

 Netflix Türkiye'de Nisan ayında hangi diziler var? Her geçen gün yayınladığı diziler ile adından söz ettirmeyi başaran Netflix, nisan ayında yayınlancak yeni dizilerin isimlerini kamuoyuyla paylaştı.Çağatay Ulusoy'un rol aldığı Hakan:Muhafız izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.Nisan ayında yayınlanacak dizileri üyeleri ve kamuoyuyla paylaşan Netflix Türkiye yeni dizileri bünyesine katmaya devam ediyor.Netflix üyeleri nisan ayında yayınlanacak dizileri araştırmaya başladı.İşte Netflix Türkiye'de Nisan ayında hangi diziler var? Sorusunun cevabını haberimizden bulabilirsiniz...

NİSAN AYINDA YAYINLANACAK DİZİLER

Hakan: Muhafız - 2. Sezon

Geçtiğimiz sezon Netflix'in yalnızca Türkiye'de değil, dünya genelinde yüzünü güldüren yapımlarından olan Hakan: Muhafız'ın 2. sezonunda da birbirinden heyecanlı aksiyonlara şahit olacağız.

Chilling Adventures of Sabrina - 2. Sezon

Cadıların karanlık ve cüretkar dünyasının derinliklerine dalan Sabrina, bu sezonda da sizleri ekranlara kilitleyecek.

Black Summer

Z Nation evreninde geçen dizi, zombi istilasının en kasvetli saatlerinde ufak da olsa bir umut için mücadele eden 'pek de normal olmayan' özel kuvvetler ekibini konu alıyor.
Huge in France

Oğluyla tekrar bağ kurmak için Los Angeles'a taşınan ünlü komedyen Gad Elmaleh, burada Fransa'da farklı olarak şöhretin avantajları olmadan yaşamayı öğrenmeye çalışmalıdır.

NETFLIX ORİJİNAL FİLMLER

The Silence

Görüntüleriyle kan dolduran yaratıklar, dünyaya saldırmak üzereler. İnsan kurbanlarını seslerinden tanıyıp avlayan yaratıklardan kaçan genç bir kız ve ailesi, ücra bir yere sığınırlar.

Someone Great

Gafil avlandığı bir ayrılığın ardından yeni bir başlangıca hazırlanan müzik muhabiri Jenny, en iyi arkadaşlarıyla aksiyon dolu maceraların içerisine girmek üzeredir.

Music Teacher

Hayatını küçük bir kasabada sürdüren müzik öğretmeni, şimdilerde ünlü bir şarkıcı olan eski öğrencisinin kasabaya geleceğini öğrendikten sonra her şeyi riske atarak onunla buluşmaya karar verir.

The Perfect Date

Sevgiliniz mi yok? Hiç sorun değil. Üniversite eğitimi için para biriktiren bir liseli, erkek arkadaşların yerine geçmesini sağlayan bir uygulama geliştirir. Başrolde Noah Centineo yer alıyor.

NETFLİX

Netflix Inc., film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında iştigal eden Amerika kökenli kuruluş. 1997 yılında Kaliforniya'da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kuruldu. İnternet üzerinden gerçek zamanlı veri akışı ve video-on-demand ile posta yoluyla DVD dağıtımı alanlarında uzmanlaştı. Adı, İngilizce internet anlamına gelen "net" ve Amerika'da günlük konuşma dilinde "filmler" anlamına gelen "flicks" kelimesinden türetildi.

Netflix’in ilk iş modeli DVD satışı ve kiralama üzerineydi. Ancak şirketin kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra Hastings, posta yoluyla DVD kiralamaya odaklanmak üzere DVD satışlarını durdurdu. 2007’de Netflix, akışkan medya aracılığıyla internet üzerinden film izleme olanağı sunarak iş alanını genişletti. 2010’da Kanada’ya açıldı ve zaman içinde veri akışı servisi büyümeye devam etti. Ocak 2016 itibarıyla Netflix 190’dan fazla ülkede hizmet vermektedir.

Netflix, 2013’te House of Cards adlı ilk dizisiyle içerik üretmeye de başladı. O günden bu yana film ve televizyon dizisi üretimlerini hızla artırdı. Şirket, 2016’da 126 orijinal dizi ve film yayımladı. Bu rakam, ücretli Amerikan televizyon kanallarının tümünün daha fazladır.

Temmuz 2017 itibarıyla Netflix’in 51,92 milyonu ABD’de olmak üzere dünya çapında 103,95 milyon abonesi bulunmaktadır.

2009 yılında 10 milyon abone sayısına ulaşmıştır.
2011 Nisan ayında ABD'de 23 milyon, dünya çapında ise 26 milyon abone sayısına ulaşmıştır ve elde ettiği toplam dijital gelir 1,5 milyar dolar olmuştur.
2014 yılının ikinci çeyreği verilerine göre küresel olarak 50 milyondan fazla aboneye sahiptir.
2015 Ocak verileri itibarıyla, ABD'deki abone sayısı 39 milyona, küresel abone sayısı da 57 milyona ulaşmıştır.Aynı yılın Ekim itibarı ile 70 milyon aboneye sahiptir.
2016 Ocak verileri itibarıyla küresel abone sayısı da 75 milyona ulaşmıştır. Elde ettiği toplam dijital gelir 2.7 milyar dolardır.
2017 Ocak verilerine göre ABD`de 50 milyon, dünyada 98 milyondan fazla abone sayısına ulaşmıştır.

NETFLİX TARİHÇESİ

Netflix, 29 Ağustos 1997'de, Scotts Valley, Kaliforniya'da, Marc Randolph ve Reed Hastings tarafından kuruldu. Marc Randolph ve Reed Hastings, Reed Hastings'in şirketi olan Pure Atria Corporation'da pazarlama müdürü olarak çalışırken tanıştılar. Ayrıca Randolph, e-postayla sipariş şirketi olan MicroWarehouse'un kurucularındandı ve daha sonra Borland International'da pazarlama başkan yardımcısı olarak çalıştı. Bilgisayar bilimcisi ve matematikçi olan Hastings, Pure Atria'yı Rational Software Corporation'a 1997'de 700 milyon $ karşılığında satarak, Silikon Vadisi tarihinin en yüksek satışını yapmış oldu. Hastings ve Randolph, hükümetin birleşmeyi onaylamasını beklerken, Netflix fikri ortaya çıktı.
Reed Hastings, Randolph'un annesi ve Integrity QA kurucusu Steve Kahn'dan, Netflix için 2.5 milyon dolarlık başlangıç ​​yatırımı aldı. Randolph, yeni e-ticaret şirketi Amazon'ı beğendi ve benzer bir model kullanmak istedi fakat VHS kasetlerinin stoklamak için pahalı, postalamak için çok hassas olmalarından dolayı vazgeçtiler. 1997'de sadece birkaç pazarda satışa sunulan DVD'leri duyduklarında, Hastings'in Santa Cruz'taki evine posta ile kompakt bir disk göndererek test ettiler, disk bozulmadan geldiğinde DVD satış ve kiralama konseptini kullanmaya karar vererek 16 milyar dolarlık yatırım ile sektöre girdiler. 14 Nisan 1998'de satış yapmaya başladığında, sadece 30 çalışanı ve 925 DVD'si vardı.

YORUMLAR
  Direniş Karatay filmi için ne kadar harcandı, zaman vizyona giriyor, konusu nedir?
Direniş Karatay filmi için ne kadar harcandı, zaman vizyona giriyor, konusu nedir?