A24.com.tr » medya » Netflix indirime mi gidiyor | Yeni ücretler ne olacak | netflix şifre değiştirme

Netflix indirime mi gidiyor | Yeni ücretler ne olacak | netflix şifre değiştirme

Netflix indirime mi gidiyor | Yeni ücretler ne olacak | netflix şifre değiştirme

Dünyada artan Netflix fiyatları sonrası gündemde Netflix'te indirim yapılacağı konuşuluyor peki indirim ne zaman yapılacak ne kadar olacak?

 Netflix fiyatları! Netflix dizilerinin daha uygun fiyata sunulacağı gündemde yer alıyor. Netflix'te indirimi yapılacağı haberleri sonrası ise kullanıcılar fiyatları araştırmaya başladı. Peki Netflix'te indirim mi yapılıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Economic Times tarafından paylaşılan haberde, Netflix’in mobil paket fırsatı sunacağı getireceği yer alıyor.

Bununla birlikte birbirinden harika Netflix dizilerini çok daha uygun fiyatlarla erişim sağlanabilecek.

Şirket ilk olarak mobil paketi Hindistan’da deniyor. Uzun soluklu hedefi ise Dünya genelinde bu fırsatın sunulması.

Şu an aktif olan 2019 Netflix dizileri ise şunlar; Turn Up Charlie, Russian Doll,Rilakkuma and Kaoru,Jinn

Central Park Five, The Last Dance, Carmen Sandiego, Sex Education

Netflix mobil paket içerisinde, bazı hoşlanmayacağınız kurallarda olacak. Bu fırsattan yalnızca mobil ve tablet kullanıcıları faydalanabilecek. Ayrıca tüm dizileri yalnızca standart kalitede izleyebileceksiniz.

NETFLİX

Netflix Inc., film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında iştigal eden Amerika kökenli olan bir kuruluş. Netflix, 1997 yılında Kaliforniya'da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kuruldu. İnternet üzerinden gerçek zamanlı veri akışı ve video-on-demand ile posta yoluyla DVD dağıtımı alanlarında uzmanlaşma sağlıyor. Adı, İngilizce internet anlamına gelen "net" ve Amerika'da günlük konuşma dilinde "filmler" anlamına gelen "flicks" kelimesinden oluşturuldu.

İlk iş modeli DVD satışı ve kiralama üzerineydi. Ancak şirketin kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra Hastings, posta yoluyla DVD kiralamaya odaklanmak üzere DVD satışlarını durdurdu. 2007’de Netflix, akışkan medya aracılığıyla internet üzerinden film izleme olanağı sunarak iş alanını genişletti. 2010’da Kanada’ya açıldı ve zaman içinde veri akışı servisi büyümeye devam etti. Ocak 2016 itibarıyla Netflix 190’dan fazla ülkede hizmet vermektedir.

Netflix, 2013’te House of Cards adlı ilk dizisiyle içerik üretmeye de başladı. O günden bu yana film ve televizyon dizisi üretimlerini hızla artırdı. Şirket, 2016’da 126 orijinal dizi ve film yayımladı. Bu rakam, ücretli Amerikan televizyon kanallarının tümünün daha fazladır.

Temmuz 2017 itibarıyla Netflix’in 51,92 milyonu ABD’de olmak üzere dünya çapında 103,95 milyon abonesi bulunmaktadır.

2009 yılında 10 milyon abone sayısına ulaştı.

2011 Nisan ayında ABD'de 23 milyon, dünya genelinde ise 26 milyon abone sayısına ulaştı ve elde ettiği toplam dijital gelir 1,5 milyar dolar olmuştur.

YORUMLAR
  "Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...
"Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...