A24.com.tr » magazin » Neslihan Gökçül kimdir kaç yaşında | Gelinim Mutfakta Aynur Gökçül kimdir?

Neslihan Gökçül kimdir kaç yaşında | Gelinim Mutfakta Aynur Gökçül kimdir?

Neslihan Gökçül kimdir kaç yaşında | Gelinim Mutfakta Aynur Gökçül kimdir?

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programına bu hafta katılan yeni yarışmacılar Aynur Gökçül ve gelini Neslihan Gökçül kimdir nereli kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta  Aynur Gökçül kimdir? Gelini Neslihan Gökçül kimdir nereli kaç yaşında?

Fatih Ürek'in sunduğu Kanal D'nin sevilen yarışmacı programı Gelinim Mutfakta, bu hafta 52. haftayla izleyicilerin karşısına çıktı. Programın bu haftaki yeni yarışmacıları Aynur Gökçül ve gelini Neslihan Gökçül merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Aynur Hanım, gelini Neslihan'ı isteme gününde yaşanan olayları anlatınca gelinler ve kayınvalidelerden eleştiriler geldi. Aynur Hanım, oğlunun evlenme istediğini söylemesinin ardından gelini Neslihan'ı hiç görmeden istemeye gittiğini açıklaması gelinler ve kayınvalidelerden büyük tepki almasına neden oldu. Bu duruma en sert tepki ise gelinler arasında Gülcan'dan geldi. İlk günden diğer yarışmacıların tepkisini çeken Aynur ve Neslihan Gökçül, hayatları hakkında bilgi verdi.

AYNUR VE NESLİHAN GÖKÇÜL KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Ailenin tek gelini olan Neslihan Gökçül, 4 aylık evli. Babası Samsunlu, annesi ise Tokatlı olan yeni Neslihan, İstanbul’da doğdu ancak yaşamını Antalya’da sürdürüyor. Yeni evlenmiş. Tek gelin. Kendisi söylemiş yarışmaya katılmayı.

Kayınvalide Aynur Hanım ise aslen Antalyalı ancak kütük Burdur.

YORUMLAR
  20 Kişinin öldüğü Las Vegas saldırısından en çarpıcı görüntüler!
20 Kişinin öldüğü Las Vegas saldırısından en çarpıcı görüntüler!