A24.com.tr » medya » Neslihan Doğrusöz'ün babası Tufan Doğrusöz kimdir, nereli, kaç yaşında?

Neslihan Doğrusöz'ün babası Tufan Doğrusöz kimdir, nereli, kaç yaşında?

Neslihan Doğrusöz'ün babası Tufan Doğrusöz kimdir, nereli, kaç yaşında?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan ve cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün babası Tufan Doğrusöz ise tanıdık bir isim çıktı. Peki Tufan Doğrusöz kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sakal ektirip erkeklik hormonu aldıktan sonra ismini Doruk olarak değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün babası ise tanıdık bir isim çıktı. Yeşilçam döneminde oyucunluk yapan Tufan Doğrusöz, Neslihan Doğrusöz'ün babasıdır. Yakın zamanda da dizilerde yalan baba Doğrusöz, Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi Pusu'da karşımıza çıktı. Peki Neslihan Doğrusöz'ün babası Tufan Doğrusöz kimdir, nereli, kaç yaşında?

TUFAN DOĞRUSÖZ KİMDİR?

26 Haziran 1962 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Tufan Doğrusöz, kariyeri boyunca Yeşilçam dahil olmak üzere bir çok porjede yer aldı. O projelerden bazıları ise; Dağınık Yatak, Sevdim Seni, Tutsak, Ana, Aşkın Sonu, Karanlık Dünya, Yüzünü Şeytan Görsün, Parkta Bir Sonbahar Günüydü, Saat Sabahın Dokuzu, Dullar Pansiyonu, Uzaylı Zekiye, Yaprak Dökümü, 2013 – Kurtlar Vadisi Pusu (Metin), 2015 – Arka Sokaklar (Burhan)

Babası Tufan Doğrusöz ve annesi başta Neslihan’ın, bu durumunu yenmesi için çabalamış, kadınlık hormonu alması için doktora bile götürmüş. Ama hiçbiri işe yaramamış.

Neslihan Doğrusöz, kendisini en çok duygulandıran ve cesaretlendiren şeylerden birinin babasının şu sözleri olduğunu söyledi: “Üçünüzün de kokusu benim burnumda, o koku ben ölene kadar değişmez. Bu hayat senin hayatın. Herkes gibi özgürce yaşamak senin de hakkın.”

YORUMLAR
  Türk televizyon tarihine geçen en komik spiker gafları!
Türk televizyon tarihine geçen en komik spiker gafları!