A24.com.tr » medya » Neslican Tay kimdir, nereli, kaç yaşında, yoğun bakımda mı?

Neslican Tay kimdir, nereli, kaç yaşında, yoğun bakımda mı?

Neslican Tay kimdir, nereli, kaç yaşında, yoğun bakımda mı?

3 kez kanseri yenen ve 4. kez kansere yakalanan sosyal medya fenomeni Neslican Tay kimdir, nereli, kaç yaşında, yoğun bakımda mı?

3 kez kanseri yenen ve 4. kez kansere yakalanan Neslican Tay sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla tanınıyor. Umudunu yitirmemesi ve neşesiyle vatandaşların sevgisini kazanan Tay, yoğum bakıma kaldırıldı haberleriyle gündeme geldi. Hayranlarını üzen bu haber sonrası Tay'dan bir açıklama gelmezken tanımayanlar ise kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki sosyal medya fenomeni Neslican Tay kimdir, nereli, kaç yaşında?

NESLİCAN TAY KİMDİR?

Bursa doğumlu, 20 yaşındaki Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde mimarlık okumak isteyen Neslican, puanı iyi olmasına rağmen hedefindeki okulu kazanabilmek için tekrar üniversiteye hazırlandı. Araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, üniversite sınavına girdi ve şu an Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi görüyor. 

YORUMLAR
  Oscar'a damga vuran filmler ne kadar hasılat yaptı?
Oscar'a damga vuran filmler ne kadar hasılat yaptı?