A24.com.tr » magazin » Nergis Kumbasar kimdir evli mi kaç yaşında kocası kimdir çocuğu var mı?

Nergis Kumbasar kimdir evli mi kaç yaşında kocası kimdir çocuğu var mı?

Nergis Kumbasar kimdir evli mi kaç yaşında kocası kimdir çocuğu var mı?

Yılların deneyimli oyuncusu Nergis Kumbasar, Star TV ekranlarında 'Nergis Zamanı' programıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Nergis Kumbasar kimdir, kaç yaşında, çocuğu var mı, evli mi?

 Star TV ekranlarında seyircilerin karşısına çıkan Nergis Kumbasar 'Nergis Zamanı' programıyla gündüz kuşağında iddialı olmayı hedefliyor. Nergis Kumbasar kimdir?

Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüboğlu, yönetim değişikliğinden sonra gündüz kuşağından birçok programını kaldıran Star TV'nin bomba bir içerikle izleyici karşısında çıkmaya hazırlandığını duyurdu. Eyüboğlu, bugünkü yazısında yeni programı kimin sunacağını da açıkladı.

Star TV'nin usta oyuncu Nergis Kumbasar'la anlaştığını belirten Eyüboğlu, yeni programın isminin de
'Nergis Zamanı' olacağını yazdı. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan Nergis Zamanı, yakında başlayacak.

NERGİS KUMBASAR KİMDİR?

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası Abidin Kumbasar profesör doktordur. Deniz adında bir erkek kardeşi vardır. TED Ankara Kolejinden mezun oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan mankenlik diploması aldı. Üniversite eğitimini yarıda bırakarak mankenliğe başlamış ve mankenliğe devam ederken Reklam filmleri, sinema ve TV tekliflerini değerlendirip oyuncu, sunucu ve senaryo yazarı olarak hayatına yön vermiştir.
Nergis Kumbasar'ın reklamla başlayan oyunculuk arzusu zamanla kendisini daha uzun soluklu işlerde bulmasına neden oluyor. TRT için1985 yılında çekilenPeyami Safa uyarlamasıDokuzuncu Hariciye Koğuşu'nda Nüzhet rolü oyunculuğa attığı büyük adım oluyor.
Mehmet Ali Erbil ile evlendikten sonra mankenliği bırakmıştır. Eğlence programları sundu, bir dönemShow TV'de kadın programı da yaptı.

Halen, sunucu ve oyuncu olarak televizyon programlarında yer almaktadır.TRT'ye Sağlık Bakanlığı'nın sponsorluğunda bir sağlık programı yaptı.

Nergis Kumbasar, 20 ağustos 1989 tarihinde oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil ile evlenmiştir. 1996 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Yasmin (d. 02 Aralık 1995)adında bir kız çocuğu vardır.

2015 yılında baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen ve Onur Büyüktopçu'nun paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı romantik komedi dizisinde oynadı.

Yazdığı senaryolar:
2007 - Sardunya Sokağı - TV Dizisi
2007 - Evimin Erkeği - TV Dizisi

Filmleri ve Dizileri:
2015 - Kiralık Aşk (Neriman) (TV Dizisi)
2013 - Neva (Sinema Filmi)
2011 - Burada Laf Çok (Kendisi) (Tv Programı)
2009 - 2011 - Papatyam (Semiha )(TV Dizisi)
2008 - Yeniden Başlasın (proğramda sunuculuk yaptı)
2006 - Acemi Cadı (Melda)(TV Dizisi)
2005 - Çapkın - TV Dizisi
2004 - Tam Pansiyon - TV Dizisi
2002 - Muhteris Ruhlar
2000 - Eyvah Kızım Büyüdü (Berna)(TV Dizisi)
1989 - Sevmek ve Ölmek Zamanı (Aysun)(Sinema Filmi)
1985 - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (Nüzhet)(TV Dizisi)

YORUMLAR
  Tam 243 kilo verdi! Son haline kimse inanamıyor
Tam 243 kilo verdi! Son haline kimse inanamıyor