A24.com.tr » yaşam » Müge Anlı'da kan donduran ifadeler!

Müge Anlı'da kan donduran ifadeler!

Müge Anlı'da kan donduran ifadeler!

2018 yılından bu yana kardeşini aradığını söyleyen Mahmut Aykurt, canlı yayındaki sözleriyle herkesi şaşırttı. Gizemli bir kişinin kendisine "Kardeşini öldürüp attık" dediğini söyledi.

2018 yılından bu yana kardeşini aradığını söyleyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Mahmut Aykurt, çelişkili ifadeleriyle herkesin dikkatini çekti. Akyurt son açıklamasında, gizemli bir kişini kendisini aradığını "Kardeşini öldürüp attık" dediğini söyledi. Bu faideler Müge Anlı'yı dahi şaşırttı.

AĞABEYİN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ ŞÜPHELERİ ÜZERİNE ÇEKTİ
Burhan Aykurt'un evlilik vaadiyle kandırıldığı da iddia ediliyor. Hem ekran başındakiler hem stüdyodakiler hem de sosyal medyada olayı inceleyenler ağabey Mahmut Aykurt'un çelişkili ifadelerinden şüpheleniyor.

 

"KİMSE MAHMUT'UN KONUŞMALARINA İNANMADI"
Kayıp Burhan Aykurt'un kuzeni Mehmet Karakaya ise, "Mahmut'un konuşmaları kimseyi ikna etmedi. Bu programda Burhan ele alındığında 50 kişi birden izledik ama kimse Mahmut'un ifadelerine inanmadı." dedi. Müge Anlı'nın soruları sonrasında Mahmut Bey'e eşinin de inanmadığı ortaya çıktı.

 

HERKES, "KARDEŞİNİ ÖLDÜREN KİŞİ SANA NASIL ULAŞTI?" DİYE SORDU
Herkesin aradığı ortak cevap ise; kardeşini öldürdük diyen gizemli kişi nasıl oldu da Mahmut Bey'e ulaştı? Bu sorular hala cevabını bulmuş değil. "İzmir'e gidiyorum" diyerek ortadan kaybolan Burhan Aykurt'un nerede olduğu henüz belli değil.

YORUMLAR
  Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor
Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor