A24.com.tr » ajanda » Müge Anlı atv canlı izle | Müge Anlı Turgut Özyürek'e ne oldu? Turgut Özyürek öldü mü, yaşıyor mu?

Müge Anlı atv canlı izle | Müge Anlı Turgut Özyürek'e ne oldu? Turgut Özyürek öldü mü, yaşıyor mu?

Müge Anlı atv canlı izle | Müge Anlı Turgut Özyürek'e ne oldu? Turgut Özyürek öldü mü, yaşıyor mu?

Müge Anlı'nın programında ailesinin kayıp başvurusu sonrası akıbeti sorgulanan Turgut Özyürek'e ne oldu? Turgut Özyürek öldü mü yoksa yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Müge Anlı'da yeni bir kayıp vakası araştırılıyor. Manisa'nın Ahmetli ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Turgut Özyürek 18 Ekim 2019 tarihinde kayboldu.

Kanser hastası kardeşinden haber alamayan Hayriye Özyürek, Müge Anlı'dan yardım istedi. Konu irdelendikçe ilginç detaylar bulundu. Turgut Özyürek'in evini satıp parayı eşine takı olarak harcadığı ortaya çıktı. 

Turgut Özyürek ve eşi tartışmış bunun üzerine de eşi evden ayrılmış. Hayriye Özyürek yaşananları öğrendiğinde kardeşi Turgut Özyürek'e "karın seni dolandırdı" demiş. Bu söz sonrası Turgut Özyürek ablasının telefonlarını 20 gün boyunca açmamış. Hayriye Özyürek de bunun üzerine karakola gidip kayıp başvurusunda bulunmuş. Polisler Turgut Özyürek'in evine gittiğinde kimseyi bulamamış. Turgut Özyürek'in 1 yıl önce evlendiği Necla Hanım Müge Anlı'ya konuştu. Müge Anlı canlı yayınında Necla Hanım'ın açıklamalarına yer verildi..

ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Hayriye Özyürek, kardeşi Turgut Özyürek'ten 1 aydır haber alamadıklarını söyledi. Hayriye Özyürek, 58 yaşındaki kanser hastası kardeşi Turgut Öztürk'ün öldürülme ihtimali üzerinde durdu..

ATV CANLI YAYIN İZLE (TIKLAYINIZ)

KARDEŞİ, "O SENİ DOLANDIRDI" DEDİ

58 yaşındaki Turgut Özyürek Manisa Ahmetli'den 18 Ekim'de kayboldu. Hayriye Özyürek kendisinden haber alamadığı kanser hastası kardeşi Turgut Özyürek'i aramak için Müge Anlı'ya çıktı. Evini sattan Turgut Özyürek'in parayı eşine takı alarak harcadığı ortaya çıktı. Eşi daha önce 6 kez evlenen kendisi 7. kocası olan Turgut Özyürek'in kardeşi Hayriye Özyürek, kardeşinin hayatından şüphe ettiğini belirtti.

Turgut Özyürek ve eşi tartışmış bunun üzerine de eşi evden ayrılmış. Hayriye Özyürek yaşananları öğrendiğinde kardeşi Turgut Özyürek'e "karın seni dolandırdı" demiş. Bu söz sonrası Turgut Özyürek ablasının telefonlarını 20 gün boyunca açmamış. Hayriye Özyürek de bunun üzerine karakola gidip kayıp başvurusunda bulunmuş. Polisler Turgut Özyürek'in evine gittiğinde kimseyi bulamamış..

Turgut Özyürek'in 1 yıl önce evlendiği Necla Hanım Müge Anlı'ya konuştu. Müge Anlı canlı yayınında Necla Hanım'ın açıklamalarına yer verildi..

1 YIL ÖNCE EVLENDİĞİ KARISI KONUŞTU

Necla Hanım, "7 evlilik yaptım. Eşlerimden bana ne ev ne sigorta hiçbir şey kalmadı. Turgut Bey ile para ve altın için evlenmedim. Huzur bulmak için evlenmiştim o da benden beter çıktı. Yüzük, küpe, 3 tane çeyrek altın bir tane de saat alındı. Peşin 7 bin TL'ye yatak odası alınmıştı. O gidince yatağı sattım."

Necla Hanım sözlerine şöyle devam etti;

Ahmetli'de bir evi vardı. Yaşanacak bir ev değildi. Fatma diye bir kardeşi vardı. Onunla tartıştıktan sonra o evi sattı. 45 bin TL'ye evin satışını yaptı. 17 bin TL'sini bana harcadı. 8 tane bilezik aldı, onların da 4'ünü 'Borçlarım var onları ödeyeceğim' diyerek geri aldı.

Malım onlara kalmasın sana kalsın dedi. Çoluğum çocuğum yok sana kalsınlar dedi. Bunların tarlaları varmış kardeşleri tapu için imza vermiyormuş. Bunun çocuğu olmadığı için imza verseler mallar bana kalacak diye korktukları için imza vermiyorlardı.

YORUMLAR
  Zengin iş adamlarının görgüsüzlükte sınır tanımayan çocukları!
Zengin iş adamlarının görgüsüzlükte sınır tanımayan çocukları!