A24.com.tr » yaşam » Müge Anlı Elif öğretmen olayında neler yaşandı, son dakika gelişmesi

Müge Anlı Elif öğretmen olayında neler yaşandı, son dakika gelişmesi

Müge Anlı Elif öğretmen olayında neler yaşandı, son dakika gelişmesi

Müge Anlı'nın programında Elif öğretmen olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanırken izleyenler kan donduran gerçekleri atv ekranlarında öğrendi.

 ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunduğu ve izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine acı dolu bir hikaye gündeme getirildi.

 

39 yaşındaki engelli kızından haber alamayan anne Nedret Hanım Müge Anlı programına katıldı.Programda anne, damadının kızının tedavisini yarıda bıraktığını ve ölümünü beklediğini iddia etti. 26 gün sonra yaşamını yatağa bağlı sürdüren Elif Öğretmen ve annesi Nedret Hanım canlı yayında buluştular. Anne ve kızının buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı. Anne Nedret Hanım kızına canlı yayında seslendi. Anne Nedret Hanım; Benim çocuğumun kaderiydi bu. Ben bakmaya razıyım. Yavrum ben seni alacağım." Programa Zafer Bey'in teyzesinin oğlunun eşi yayına telefon ile bağlandı. Zafer Bey'in kuzenin eşi önemli bilgiler verdi. Yayına bağlanan akraba; Zafer Bey'in Erzurum'da biriyle evlenmek için tanışmak istediğini söyledi. Zafer Bey'in akrabası: Boşanmak istediğini söylediği için bir kızla tanıştırdık. Bahsedilen kızla Zafer Bey bir süre beraber yaşadı.

 

Aybüke Hanım ile nişan fotoğrafları ortaya çıkan Zafer Bey sessizliğe gömüldü. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlısert programın muhabiri Zafer Bey ile konuşmaya gitti ancak kapı açılmadı.

Elif öğretmenin komşusu ise Müge Anlı ile Tatlısert programına katıldı. Programa katılan komşu; Zafer Bey'in kendisine anne diye hitap ettiğini belirtti.

Elif öğretmenin komşusu sözlerine ise şöyle devam etti; " Bana anne diye hitap ederdi, ben onun kanatsız meleğiyim"

Sonrasında ise Elif öğretmenin komşusu Zafer Bey'in çocuklarına nişanlandığı Aybüke Hanıma anne demeleri için baskı yaptığını anlattı.

 

Müge Anlı canlı yayınında Elif Öğretmen'in eşi Zafer Gözütok'un başka bir kadınla nişanlandığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan fotoğraftan sonra Müge Anlı canlı yayında bu kişinin Aybüke Hanım olup olmadığını sordu ve tanıyan kişilerin aramasını rica etti. Hemen akabinde gelen telefon bağlantısı ise başta Müge Anlı olmak üzere herkesi şok etti. Arayan kişi Aybüke Hanım'ın eski eşi Musa Dağdelen'di ve fotoğrafta Zafer Bey'le nişanlanan kişinin eski eşi Aybüke Hanım olduğunu belirtti. Musa Bey, "Zafer Bey ve Aybüke Hanım evli olduklarını saklıyorlar" dedi. Bu bilgi üzerine Elif Öğretmen'in Zafer Bey'in evinden alınması ve vasilik davasında da değişiklik olması bekleniyor.

20 Kasım Müge Anlı canlı yayınında telefonların ardı arkası kesilmedi. Musa Dağdelen'in anlattıklarından sonra bu kez de Müge Anlı canlı yayınına Ankara'dan bir telefon bağlantısı geldi. İsmini vermek istemeyen izleyici Aybüke Hanım ve Zafer Bey'in kına gecesi bile yaptığını iddia etti. Hemen sonra Erzurum'dan bir telefon bağlantısı geldi ve yine ismini vermek istemeyen bir izleyici Aybüke Hanım'ın kına gecesine kendisini davet ettiğini anlattı. Son olarak gelen telefon bağlantısı Iğdır'dan oldu. Iğdır'dan arayan Sena Hanım, " Zafer Bey ve Aybüke Hanım'ın düğün davetiyeleri de basıldı. Hatta düğün davetiyesinde resimleri de var. Zafer Bey Temmuz ayında benim kız kardeşimle de evlenmek istedi." açıklamalarında bulundu. Tüm bu açıklamalardan sonra Elif Öğretmen'in annesi Nedret Hanım'ın avukatı Murat Akıncı Müge Anlı canlı yayınına bağlandı, " Açılmış boşanma davası için bu fotoğraflar delil olacak." ifadelerini kullandı. Müge Anlı tüm bu yaşanan gelişmelerden sonra canlı yayında Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na çağrıda bulundu.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • misafir 2018-12-18 16:05:38

    İnşallah elif öretmen kurtulur kocasinda annesınin yania verır hakime hanim bir an önce sapliğina kavuşur

  Münir Özkul'u unutulmaz filmleri (Yeşilçam ustası hayatını kaybetti)
Münir Özkul'u unutulmaz filmleri (Yeşilçam ustası hayatını kaybetti)