A24.com.tr » magazin » Mimar Selim Yuhay kimdir kaç yaşında nereli neden boşandı?

Mimar Selim Yuhay kimdir kaç yaşında nereli neden boşandı?

Mimar Selim Yuhay kimdir kaç yaşında nereli neden boşandı?

Güle Güle Oturun adlı programla tanınan ünlü mimar Selim Yuhay'ın hapsi isteniyor. Gerekçe ise, Yuhay'ın eski eşi Evlin Avidor'dan olan çocuklarıyla ilgilenmemesi. Peki Selim Yuhay kimdir?

Selim Yuhay kimdir nereli kaç yaşında? "Güle Güle Oturun" programının yaratıcısı ve sunucusu ünlü mimar Selim Yuhay ile balerin Evlin Avidor, iki yıl önce anlaşmalı boşanmıştı. Avidor'un kişisel eşyaları arasında bulduğu defterle mahkemeye başvuran Yuhay, eski eşinin evli oldukları dönemde yasak ilişki yaşadığını öne sürmüştü. Çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştı.

SELİM YUHAY KİMDİR?

Selim Yuhay (d. 23 Mayıs 1972, İstanbul) Ünlü Türk mimar.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1994 yılı mezunu, mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra kendi firmasını kurdu. Kendi alanında farklı mimari proje çözüm yaklaşımları ve kendine özgü çizgisiyle kısa zaman da dikkat çekti. Bunlara ek olarak Kanal D kanalında ekibiyle beraber Evim Şahane programının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D, 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programını 19 Ağustos 2015 tarihinde yayından kaldırmıştır. Selim Yuhay pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza atmıştı.[1] Hobi olarak başlayan resim yapma isteğini de, profesyonelliğe taşıyarak kişisel sergilerini de açmıştır.

YORUMLAR
  Gigi Hadid'inn bulunmadığı Çin’in Shanghai kentinde düzenlenecek Victoria's Secret Fashion Show'a sayılı günler kaldı...
Gigi Hadid'inn bulunmadığı Çin’in Shanghai kentinde düzenlenecek Victoria's Secret Fashion Show'a sayılı günler kaldı...