A24.com.tr » şans oyunları » Milli Piyango bileti ne kadar? - Bilet fiyatları belli oldu mu? - 2018 yılbaşı ikramiyesi

Milli Piyango bileti ne kadar? - Bilet fiyatları belli oldu mu? - 2018 yılbaşı ikramiyesi

Milli Piyango bileti ne kadar? - Bilet fiyatları belli oldu mu? - 2018 yılbaşı ikramiyesi

2017 yılının sonuna gelinirken, yılbaşı gecelerinin klasiği haline gelen Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için heyecan artarak devam ediyor. Peki büyük ikramiye ne kadar? Milli Piyango bilet fiyatları.

2016 yılında 50 milyon TL büyük ikramiye dağıtarak rekor kıran Milli Piyango'nun bu yılbaşı ne kadar ikramiye dağıtacağı merak ediliyor.

Yılbaşı akşamları Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekiliş ile milyonlarca kişi zenginlik hayali kurduran milli piyango çekilişi bu yılda milyonları televizyon ekranlarına kitleyecek.

Milli Piyango yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi bu yılda milyonlarca kişiye zengin olma hayali kurduracak. Biletler satışa çıkarıldı M? Umudun ve hayalin peşinden gidenler ilk günden uzun kuyruklar oluşturması bekleniyor.

Milli piyango 2018 yılbaşı çekilişi hakkında tüm detaylar... Milli Piyango yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi henüz belli olmadı. Geçen yılki büyük ikramiyenin 60 milyon TL olduğu düşünüldüğünde bu yıl ki rakamın onun üzerinde olması muhtemeldir. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin biletleri henüz satışa çıkarılmadı.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin biletleri geçenyılyılbaşına bir ay kala satışa sunulmaya başlamıştı. Umudun ve hayalin peşinden gidenler, büyük ikramiyeyi kazanmak ve zengin bir hayat yaşamak isteyenler ilk günden uzun kuyruklar oluşturup, biletini çekmeyi sabırsızlıkla beklemektedir.

2018'ye sayılı günler kala Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin rakamı ve biletlerinin satışa ne zaman çıkartılacağı merakla bekleniyor. Yılbaşı denildiğinde akıllara gelen piyango çekilişi bu yılda milyonlarca kişi için zengin olma umudu olan milli piyango yılbaşı çekilişi bu yılda her yıl olduğu gibi milyonlar dağıtmaya hazırlanıyor.

2018 yılbaşı büyük ikramiyesi henüz netleşmesede geçen yıla nazaran yüksek olacağı kesin olarak görülüyor. Kiminin düzenli olarak, kiminin ise ''ya çıkarsa'' diyerek satın aldığı, yine de yeni bir yıla girerken, zengin fakir bir çok kişinin ''olmazsa olmaz'' diye şansını denediği Talih Kuşu... Yılbaşı Milli Piyango biletinin çekişi 31 Aralık 2017 tarihinde noter huzurunda yapılacaktır. Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi ülkemizde milyonlarca kişinin hayalini kurduğu bir ikramiye olmaktadır.

 

YORUMLAR
  4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?